«Έκανα κάτι με τον κολλητό του, αλλά τώρα τον θέλω ξανά»

«Έκανα κάτι με τον κολλητό του, αλλά τώρα τον θέλω ξανά»

Σου θυμίζει κάτι η ιστορία της αναγνώστριάς μας;

"Είναι ενα αγορι που μου αρεσει πολυ και παραλιγο να παιχτει κατι μαζι του αλλα μετα εφυγε για ταξιδι και οσο καιρο ελειπε εγινε κατι με ενα αλλο αγορι το οποιο ειναι στην παρεα του... Τωρα αυτος γυρισε και εγω θελω να γινει κατι αλλα αυτος δεν ξερω. Ειναι λιγο περιεργη η κατασταση μας... Τι να κανω με τν φιλο του; Και πως θα καταλαβω αν με θελει και αυτος; Μηπως πρεπει να αφησω και τους δυο γιατί ειναι φιλοι; Βοηθεια".

Αγαπητή αναγνώστρια,

Κοινωνιολογικά αν το δούμε το μπέρδεμα "γνώρισα κάποιον, μου άρεσε, δεν έγινε κάτι, τελικά έκανα κάτι με τον κολλητό του και τώρα τον ξαναθέλω" για κάποιον λόγο εμφανίζεται πολύ συχνά αν κρίνουμε ειδικά και από τα γράμματα που δεχόμαστε.

Η απάντηση μας στο ερώτημα αν θα ενδώσεις είναι πάντα απλή αν η δική σου απάντηση στο ερώτημα "πόσο φίλοι είναι;" περιορίζεται στο "όχι και τόσο..."!

Αν είναι κολλητοί η άποψη μας είναι να μην ασχοληθείς γιατί δεν θες να γίνεις το θέμα συζήτησης των κολλητών όταν πίνουν καφεδάκι γιατί οι άντρες μπορεί να γίνουν πολλοί κακοί στην επιλογή των λέξεων όταν μιλάνε για κάποια! Αν είναι απλώς γνωστοί τότε μπορείς να πεις σε εκείνον που σε ενδιαφέρει ότι έκανες κάτι με τον γνωστό του και περίμενε να δεις πως θα αντιδράσει. Μπορεί να σου πει ότι δεν έχει πρόβλημα και να περάσεις εσύ καλά και αυτός καλύτερα ή τελικά εκείνος να έχει πρόβλημα οπότε το πρόβλημα σου τελείωσε.

Πάντως θα πρέπει να σου πούμε πως αν έκανες κάτι με τον κολλητό του τότε δεν νομίζουμε ότι σου άρεσε και τόσο αρχικά. Γιατί αν σου άρεσε θα κρατιόσουν μέχρι αυτός να γυρίσει από το ταξίδι ή τουλάχιστον θα προτιμούσες ένα αγόρι άγνωστο σε εκείνον. Γενικά και χωρίς διάθεση κριτικής γιατί να μην ασχοληθείς με μια σχέση που δεν έχει προβλήματα και ξεκαθαρίσματα από την πρώτη μέρα; Σκέψου το λίγο!

Διαβάστε ακόμη:

«Είμαι ένα χρόνο χωρίς σχέση & η αυτοπεποίθησή μου έχει πέσει πολύ»

«Γνωριστήκαμε, έγινε κάτι μεταξύ μας και τώρα μου λέει να μείνουμε φίλοι»