7 πράγματα που οι άντρες φοβούνται να μας ζητήσουν στο κρεβάτι

7 πράγματα που οι άντρες φοβούνται να μας ζητήσουν στο κρεβάτι

Για να τον κάνεις να σε θέλει διάβασε τις σκέψεις του

Δεν έχει σημασία που θεωρούνται το δυνατό φύλο. Και τα αγόρια έχουν τους λόγους τους να μην αποκαλύπτουν κάθε σκέψη που περνάει από το μυαλό τους και να μην εκφράζουν αυτό που θέλουν (όπως άλλωστε κάνεις και εσύ πολλές φορές στη σχέση σου με του άντρες).

Οι πιθανότητες λένε πως το ταίρι σου τουλάχιστον στην ερωτική σας ζωή σκέφτεται πράγματα που δεν σου έχει πει ποτέ. Ρωτήσαμε 7 αγόρια για το τι θέλουν να ζητήσουν από τις ερωτικές τους παρτενέρ αλλά καταλήγουν να μην το αποκαλύπτουν ποτέ...

"Κυριάρχησε με! Δεν θέλω να σου ζητήσω να πάρεις τον έλεγχο γιατί μπορεί να να αμφισβητήσεις τον δυναμισμό μου στο κρεβάτι, αλλά θέλω να το κάνεις". Γιάννης, 23 ετών.

"Το σεξ όχι με μία παρτενέρ είναι αντρική επιθυμία που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, αλλά εμείς οι άντρες δεν το προτείνουμε σχεδόν ποτέ. Το ότι δεν το προτείνουμε δεν σημαίνει ότι αν μας το δώσεις δεν είναι το καλύτερο δώρο". Πέτρος 29 ετών.

"Μερικές φορές θέλω να ζητήσω από την κοπέλα μου να κατέβει χαμηλά, αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να προσβληθεί. Για αυτό δεν της το λέω, αλλά το δείχνω με τον τρόπο μου". Αλέξης, 24 ετών.

"Εσείς οι γυναίκες πρέπει να ξέρετε πως όταν γίνεστε επιθετικές και δημιουργικές και παράλληλα παίρνετε πρωτοβουλίες μας αρέσει πολυ. Αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι είναι λίγο δύσκολο και άβολο να σας ζητήσουμε να γίνετε πιο αυθόρμητες γιατί θα νομίσετε ότι σας κατηγορούμε πως δεν είστε αυθεντικές". Γιώργος, 30 ετών.

"Πάντα ήθελα να δέσω ένα κορίτσι στο κρεβάτι. Αλλά πάντα ανησυχώ μήπως το παρεξηγήσει και θεωρήσει ότι θέλω να της κάνω κακό". Βασίλης, 25 ετών.

"Μου αρέσει όταν ένα κορίτσι μιλάει βρώμικα, αλλά ντρέπομαι να της το ζητήσω. Ίσως γιατί δεν θέλω να μου το ζητήσει μετά να το κάνω και εγώ". Θωμάς, 35 ετών.

"Νομίζω τα κορίτσια θεωρούν πως κανένας άντρας δεν θέλει αγκαλίτσες και φιλιά μετά το σεξ. Λάθος. Μερικές φορές το θέλουμε. Απλά δεν το ζητάμε με λέξεις. Κοίτα τα σημάδια που σου στέλνουμε". Φώτης, 32 ετών.

Διαβάστε ακόμη:

«Έκανα κάτι με τον κολλητό του, αλλά τώρα τον θέλω ξανά»

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Μόνο εμείς ξέρουμε πως θα τον κάνεις να σε θέλει!