Τον ερωτεύτηκες; Oι 8 «απαγορευμένες» φράσεις του πρώτου ραντεβού

Ερμιόνη Σαρρή
Τον ερωτεύτηκες; Oι 8 «απαγορευμένες» φράσεις του πρώτου ραντεβού

Γιατί καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

Τον κοίταζες, σε κοίταζε και ήρθε επιτέλους η ώρα να τα πείτε εσείς οι δύο. Το ραντεβού κανονίστηκε, εσύ βρήκες το φόρεμα που θα φορέσεις και όλα είναι έτοιμα. Κανείς δεν αμφιβάλλει πως θα δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό αλλά μερικές φορές το άγχος του πρώτου ραντεβού μας κάνει να λέμε πράγματα που δεν... πρέπει.


Για να αποφύγεις, λοιπόν, κάθε δυσάρεστη έκπληξη (όπως για παράδειγμα, να μην ξαναχτυπήσει το τηλέφωνό σου από εκείνον) δείξε ιδιαίτερη προσοχή και απόφυγε τις παρακάτω φράσεις:

-Ερχόμουν συνέχεια εδώ με τον πρώην μου: Ναι εσένα όντως μπορεί να σου ξυπνάει αρκετές αναμνήσεις το συγκεκριμένο μέρος, αυτός όμως ούτε χρειάζεται να το μάθει ούτε και θέλει.

-Ψάχνω κάποιον να ερωτευτώ: Μπορεί εσύ να θες να του δείξεις έμμεσα, πως για να βρίσκεσαι εκεί ίσως αυτός είναι ο τυχερός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς θα παρερμηνευθεί. Γι΄ αυτό άστο καλύτερα!

- Γιατί είσαι τόσο καιρό μόνος σου;: Όπως και εσένα δε θα σου άρεσε να απολογηθείς για κάτι τέτοιο, το ίδιο συμβαίνει και για αυτόν. Άσε που οι περισσότεροι άνδρες σιχαίνονται και την διαδικασία της απολογίας! Το ίδιο φυσικά ισχύει,αν είχε για χρόνια δεσμό. Έχεις καιρό μπροστά σου να τα μάθεις αυτά. Μη βιάζεσαι! Άσε που αργά ή γρήγορα θα το πει και μόνος του.

-Έχω πρόβλημα με τη δέσμευση: Αυτό ήταν, τον τρόμαξες. Πότε πρόλαβες και έφτασες στη δέσμευση; Οι άνδρες δε θέλουν βιασύνες. Μπορεί καταβάθος και αυτός να θέλει το ίδιο αλλά σπάνια θα το δείξει από την πρώτη μέρα.

- Πόσα λεφτά βγάζεις το μήνα;: Ούτε η εφορία είσαι, ούτε η ΣΔΟΕ για να ψάχνεις τα οικονομικά του. Το μόνο που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι να είναι σωστός απέναντι σου. Ένας άνδρας άλλωστε δεν πρέπει να κρίνεται από την οικονομική του κατάσταση, αλλά από τη συμπεριφορά του.

- Πόσα παιδιά θέλεις να κάνεις;: Μπορεί το μητρικό σου ρολόι να έχει ξεκινήσει ήδη να χτυπάει, αλλά οι ερωτήσεις περί παιδιών και οικογένειας ανήκει στα επόμενα ραντεβού.Σημείωσέ την και κάνε υπομονή!

-Με πόσες γυναίκες έχεις κοιμηθεί;: Δεν είσαι η μόνη γυναίκα που έχεις αυτή την απορία, αλλά αυτός θα σε περάσει κάπως αδιάκριτη. Να θυμάσαι, πως πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι ρωτάμε τα απλά και βασικά.

- Όλοι μου οι πρώην ήταν τρελοί: Εσύ θες να του δείξεις πόσο δύσκολα έχεις περάσει στις προηγούμενες σχέσεις σου (και ψάχνεις επιτέλους ένα λογικό άνθρωπο), η συγκεκριμένη όμως φράση δε θα σε κολακεύσει και τόσο πολύ. Πολλές είναι οι σκέψεις που θα περάσουν από το μυαλό του και σίγουρα δε θα είναι και οι καλύτερες.

Διαβάστε ακόμα:

Σε χώρισε; 4 τρόποι για να τον ξεπεράσεις χωρίς πολλά... δράματα!