Θα θέλατε να δημιουργήσετε μια ζωή γεμάτη με αγάπη, συντροφικότητα και ηδονικό σεξ;

Θα θέλατε να δημιουργήσετε μια ζωή γεμάτη με αγάπη, συντροφικότητα και ηδονικό σεξ;

Το πρώτο podcast με θέμα τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα είναι γεγονός

O Νικόλας Ουρανός, Ειδικός Σχέσεων και ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων και η Τζιλ Δούκα-Ουρανού Ομιλήτρια Διεθνούς φήμης και συγγραφέας μοιράζονται με τους αναγνώστριες του Queen.gr, tips, στο Lovecast: Sex, relationships and everything in between.

Tι ζητά ένας άνδρας και μια γυναίκα από την μεταξύ τους επικοινωνία; Άκουσε το podcast εδώ: https://soundcloud.com/lovecast11/t-1 ή διάβασε παρακάτω.

Οι άνθρωποι γεννηθήκαμε για να είμαστε μαζί. Είμαστε προγραμματισμένοι να ζούμε μαζί, να δημιουργούμε σχέσεις, να αλληλεπιδρούμε και να μαθαίνουμε ο καθένας από τα μαθήματα ο ένας του άλλου. Ποιος είναι όμως ο συνδετικός κρίκος σε αυτή την ένωση; Είναι μια λέξη, ένας κωδικός : η επικοινωνία.

Οι ανθρώπινες σχέσεις βασίζονται στο πεδίο της επικοινωνίας. Κάθε άτομο, κάθε φυτό, κάθε ζώο και κάθε αντικείμενο εκπέμπουν σήματα τα οποία όταν γίνουν αντιληπτά, μεταδίδουν ένα μήνυμα σε κάποιον δέκτη. Τα μηνύματα αλλάζουν την πληροφορία αυτού που τα αντιλαμβάνεται και κατά συνέπεια αλλάζουν τη συμπεριφορά του.

Η αποτελεσματικότερη επικοινωνία σημαίνει επιτυχημένες διαπροσωπικές σχέσεις. Και οι ερωτικές σχέσεις δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση από τον παραπάνω κανόνα. Πραγματικά έχω μεγάλη περιέργεια να μάθω ποια είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά επικοινωνίας που αξιολογεί ένας άντρας και ποια αυτά που αξιολογεί μια γυναίκα...

Aς δούμε τι θέλετε εσείς Νικόλα: oι άνδρες λοιπόν, μέσα από την επικοινωνία τους με το αντίθετο φύλο αναζητούν περισσότερο: εμπιστοσύνη, αποδοχή και εκτίμηση ενώ αντίστοιχα εμείς οι γυναίκες αναζητάμε: ενδιαφέρον, κατανόηση και σεβασμό.

Ας δούμε ένα προς ένα αυτά τα 6 σημεία που βρίσκονται τόσο ψηλά στην επικοινωνιακή πυραμίδα των δύο φύλων

1. Ενδιαφέρον

Όταν ένας άνδρας δείχνει το ενεργό ενδιαφέρον του σε μια γυναίκα και νοιάζεται για το πόσο εκείνη νιώθει ευχαριστημένη κάθε στιγμή, τότε εκείνη αυτόματα νιώθει ότι αγαπιέται και ότι την φροντίζει. Γίνεται περισσότερο ανοιχτή στις προθέσεις του και διατεθημένη να κάνει όνειρα για ένα κοινό μέλλον μαζί του.

2. Εμπιστοσύνη

Είναι πραγματικά σημαντικό, καθοριστικό θα έλεγα για ένα άντρα να νιώθει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη και έχει κατακτήσει την «έξωθεν καλή μαρτυρία της συντρόφου του». Όταν οι αντιδράσεις της γυναίκας έχουν θετικό πρόσημο για τις ικανότητες και τα ένστικτα του τότε αυτόματα εκείνος προσανατολίζεται ακόμα περισσότερο στις δικές της επιθυμίες και ανάγκες.
Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την συνέχεια στο Podcast

Άκουσε το podcast εδώ: https://soundcloud.com/lovecast11/t-1

Βρείτε τον Νικόλα:
www.nikolasouranos.com
Στο facebook: http://www.facebook.com/nikolasouranos
Στο Twitter: https://twitter.com/nikolasouranos
Στο instagram: http://instagram.com/nikolasouranos

Βρείτε την Τζιλ:
https://www.youtube.com/user/TheJillDouka

Στο facebook: https://www.facebook.com/jill.douka
Στο Twitter: https://twitter.com/jill_douka
Στο instagram: http://instagram.com/jilldouka