6 διαδεδομένοι μύθοι για τον οργασμό σου που θα σε απελευθερώσουν

6 διαδεδομένοι μύθοι για τον οργασμό σου που θα σε απελευθερώσουν

Δεν τα ξέρεις όλα!

Αν μερικές φορές απορείς για το τι γίνεται με τον οργασμό σου είμαστε εδώ για να σου λύσουμε κάθε απορία... ξεκινώντας από την αποκάλυψη έξι διαδεμένων μύθων για αυτόν!


Ο μυθος: Οι γυναίκες δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό με το πρωκτικό σεξ
Η αλήθεια: Αρκετές γυναίκες φτάνουν σε οργασμό με αυτό τον τρόπο εξαιτίας της ευαισθησίας που έχει η περιοχή. Οι ειδικοί αναφέρουν πως η σωματική επαφή και το πρωκτικό σεξ δημιουργούν μια ξεχωριστή σεξουαλική εμπειρία, που όμως, δεν είναι υποχρεωτικό να απολαμβάνουν όλες οι γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες λένε όχι στο πρωκτικό σεξ καθώς πολλοί άντρες δεν ξέρουν πως να είναι καλοί σε αυτό. Σύμφωνα με έρευνες οι άντρες δεν γνωρίζουν πολλά για τη σωστή διείσδυση και διαδικασία (δηλαδή πως να μην προκαλούν πολύ πόνο) στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο μύθος: Αν δεν έρχεσαι σε οργασμό συχνά τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα
Η αλήθεια: Ο απόλυτος μύθος σύμφωνα με τους ειδικούς. Περίπου το 70% των γυναικών δεν φτάνουν στην κορύφωση κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής. Ο λόγος σε κάποιο βαθμό αποδίδεται στο πόσο ερεθισμένη είναι η γυναίκα τη στιγμή που ξεκινάει η συνεύρεση. Αν δεν αναζητάς από τον σύντροφό σου τη διέγερση από τα πρώτα κιόλας στάδια οι πιθανότητες να ολοκληρώσεις είναι ελάχιστες.

Ο μύθος: Ο οργασμός δεν φέρνει υπνηλία στη γυναίκα
Η αλήθεια: Είναι σίγουρο πως μέχρι τώρα νόμιζες πω ο ύπνος ήταν προνόμιο των αντρών μετά τη συνεύρεση. Πολλές γυναίκες νιώθουν υπνηλία μετά το σεξ και όχι υπερένταση. Και ένα παράδειγμα που το επιβεβαιώνει είναι πως πολλές γυναίκες "ασχολούνται" με τον εαυτό τους πριν πέσουν για ύπνο το βράδυ γιατί τους προσφέρει χαλάρωση.

Ο μύθος: Οι γυναίκες αναζητούν πάντα την αγκαλιά με το σεξ
Η αλήθεια: Μερικές γυναίκες και κυριότερα όσες διανύουν την κλιμακτήριο νιώθουν τόση έξαψη που δεν θέλουν οι άντρες να τις αγγίζουν καθόλου μετά την πράξη. Οι αγκαλιές μετά το σεξ δεν είναι θέμα φύλου, αλλά ανθρώπου.

Ο μύθος: Οι γυναίκες δεν ολοκληρώνουν σε ένα γρήγορο σεξ γιατί θέλουν περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στην κορύφωση.
Η αλήθεια: Μία γυναίκα που δυσκολεύεται να διεγερθεί ή χρειάζεται αρκετό χρόνο πιθανόν να μην τελειώσει με ένα σεξ μερικών λεπτών. Όμως αν είσαι απίστευτα ερεθισμένη με τον σύντροφό σου τότε ο οργασμός δεν αποκλείεται ακόμα και σε λίγο χρονικό διάστημα.

Ο μύθος: Οι πολλαπλοί οργασμοί δεν συμβαίνουν σχεδόν ποτέ
Η αλήθεια: Οι πολλαπλοί οργασμοί δεν είναι αστικός σεξουαλικός μύθος και έρευνα έδειξε πως το 15% των γυναικών έχει πολλαπλούς οργασμούς σε μια συνεύρεση. Οι γυναίκες που τον βιώνουν έχουν απλά πιο σύντομο χρόνο επανάκτησης δυνάμεων!

Ο μύθος: Το squirting δεν υπάρχει
Η αλήθεια: Πολλές γυναίκες βιώνουν το squirting δηλαδή εκσπερματώνουν, αλλά οι περισσότερες όχι. Είναι αποτέλεσμα ερεθισμού του σημείου G και συμβαίνει πολύ λιγότερο κατά τη συνεύρεση και συχνότερα με τη διέγερση με χέρια ή με κάποιο sex toy. Γιατί το συγκεκριμένο σημείο χρειάζεται αρκετή πίεση για να ανταποκριθεί στον οργασμό.

Διαβάστε ακόμη:

Τον έχεις στο χέρι! 5 πράγματα που θέλει στο σεξ και δεν στα ζητάει