Καυτό, αξέχαστο σεξ στο ντους; Σας έχουμε όλα τα μυστικά!

Καυτό, αξέχαστο σεξ στο ντους; Σας έχουμε όλα τα μυστικά!

Και αφήστε το νερό να τρέχει...

Για όλες εσάς τις αυθόρμητες γυναίκες η καλύτερη ερωτική συμβουλή που έχουμε να σας δώσουμε είναι αφού περιφέρετε το πάθος σας σε όλα τα σημεία του σπιτιού (κρεβάτι, καναπες, πάτωμα, τραπεζαρία) να κάνετε μια τελευταία στάση στο μπάνιο.
Ανάψτε μερικά κεριά, κλείστε τα φώτα, ανοίξτε το καυτό νερό (βρείτε τη σωστή θερμοκρασία για να μην καείτε κιόλας) και πείτε του ότι εκεί θέλετε να ολοκληρώσετε τη βραδιά σας.

Πολλά έχουν γραφτεί για το σεξ στη ντουσιέρα. Ένα από αυτά είναι πως παραμονεύουν ατυχήματα αν δεν είστε προσεκτικοί. Και έχουν πολύ δίκιο καθώς, νερά, αφρόλουτρα, κεριά και πάθος είναι ένας επικίνδυνος συνδυασμός. Για αυτό συστήνουμε εκτός από φαντασία και πολύ προσοχή.

Ξεκινάμε...

  • Βάλε σε ένα σφουγγάρι το αγαπημένο του αφρόλουτρο και ξεκίνησε να τον τρίβεις σε όλο το σώμα. Επικεντρώσου στις περιοχές που τον ερεθίζουν όπως οπίσθια, το εσωτερικό των μηρών του, το στήθος του. Μην ξεχάσεις ακόμη τον λαιμό του, τα μπράτσα του και φυσικά την πιο ερωτογενή περιοχή του...
  • Αν ο καλός σου έχει δύναμη πρέπει να σε σηκώσει, να τυλίξεις τα πόδια σου γύρω από τον κορμό του και να κολλήσεις στον τοίχο για αντίσταση. Αν το ντους είναι τοποθετημένο ψηλά βολευτείτε ακριβώς από κάτω.
  • Αν δεν διαθέτετε ντουσιέρα, αλλά μια βολική μπανιέρα ξαπλώστε (και αφού την έχετε καθαρίσει) και ανέβα πάνω του. Η αίσθηση του νερού που χτυπάει τα σώματά σας και κυρίως τη δική του περιοχή καθιστούν τη στάση αυτή εξαιρετικά διεγερτική.
  • Μία από τις δημοφιλέστερες στάσεις στο μπάνιο παραμένει το όρθιο doggy style. Είναι αρκετά ασφαλές αν εσύ μπορείς να κρατηθείς από κάπου και αν δεν κινείστε πολύ. Μην έχουμε ατυχήματα.

Extra Tips
Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε:
• το πάτωμα,
• το πλυντήριο (σε λειτουργία ή όχι)
• τον νιπτήρα

* Εκμεταλλευτείτε τον καθρέφτη του μπάνιου για να έχετε και οι δύο υπέροχη θέα
**Τα αφρόλουτρα αν και δίνουν αισθησιακές μυρωδιές δεν βοηθάνε τη λίπανση σου ούτε την υγιεινή της περιοχής σου.

Καλή διασκέδαση!



Διαβάστε ακόμη:

6 διαδεδομένοι μύθοι για τον οργασμό σου που θα σε απελευθερώσουν