Χώρισες λίγο πριν τις γιορτές; 5 τρόποι να περάσεις και μόνη σου καλά

Ερμιόνη Σαρρή
Χώρισες λίγο πριν τις γιορτές; 5 τρόποι να περάσεις και μόνη σου καλά

Γιατί και οι ελεύθερες έχουν... ψυχή!

Μπορεί στις ρομαντικές ταινίες να βλέπεις τις κοπέλες να δημιουργούν βουνά από χαρτομάντιλα και να βλέπουν τα πυροτεχνήματα της Πρωτοχρονιάς από το παράθυρο τους αγκαλιά με μία κουβέρτα (και ένα δάκρυ), αλλά εσύ δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Μην ξεχνάς, πως οι ταινίες πάντα κρύβουν μία δόση υπερβολής και για αυτό ετοιμάσου για τις καλύτερες γιορτές... των τελευταίων χρόνων.


Διασκέδασε με τη ψυχή σου: Εντάξει δεν εννοούμε, ότι ο πρώην αγαπημένος σου σε καταπίεζε, αλλά όσο να ναι άλλη χάρη έχουν τα ξενύχτια μιας ελεύθερης και άλλη μίας δεσμευμένης κοπέλας. Έχουμε άδικο; Ντύσου, στολίσου και μην ξεχάσεις... να φλερτάρεις!

Ασχολήσου με τον εαυτό σου: Σπα, μασάζ, περιποιήσεις προσώπου, κάνε ό,τι θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αισθανθείς πιο όμορφη. Το τελευταίο που θέλεις είναι να αρχίσεις να αμελείς την εξωτερική σου εμφάνιση. Στο φετινό ρεβεγιόν, πρέπει να λάμπεις. Και για να μην ξοδεύεις χρήματα, κάλεσε τις φίλες σου και μετατρέψτε το σπίτι σου στο καλύτερο σπα της πόλης.

Κανόνισε ένα ταξίδι: Πάρε τηλέφωνο τις φίλες σου και κανονίστε τη μικρή χριστουγεννιάτικη εξόρμησή σας. Θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις, να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να ξαναθυμηθείς, ότι έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να ζήσεις όπως εσύ θέλεις. Ώρες ατελείωτες με τις φίλες σου και πολύ χορός σε περιμένουν.

Δοκίμασε νέα πράγματα: Αν προσπαθήσεις να ακολουθήσεις τους ρυθμούς που είχες με τον σύντροφό σου στην καθημερινότητα, τότε πιθανότατα θα μείνεις για πάντα στο παρελθόν. Πήγαινε σε πάρτι και μέρη που δεν θα πήγαινες ποτέ με τον πρώην καλό σου. Ποιος ξέρει; Ίσως εκεί γνωρίσεις και τον επόμενο τυχερό. Μην ξεχνάς πως «ο έρωτας με έρωτα περνάει...».

Μεταμορφώσου: Πήγαινε για ψώνια, περιποιήσου τα μαλλιά σου (τι θα έλεγες για ένα κούρεμα), βάψε τα νύχια σου και γενικά τόλμα να κάνεις όσα δεν είχες τολμήσει μέχρι τώρα. Οι ριζικές αλλαγές επιβάλλονται κάτι τέτοιες μέρες και φυσικά η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει στα ύψη. Εντυπωσίασε τα πλήθη, μα πάνω από όλα εντυπωσίασε τον ίδιο σου τον εαυτό. Το αξίζεις!

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί χωρίζεις; Μία έρευνα σου αποκαλύπτει όσα πρέπει να ξέρεις για μια ευτυχισμένη σχέση

Δώστε προσοχή: 5 άντρες μας αποκαλύπτουν το λόγο που χώρισαν τη σύντροφό τους!