«Δεν μου αρέσουν τα προκαταρκτικά... Τι να κάνω»;

«Δεν μου αρέσουν τα προκαταρκτικά... Τι να κάνω»;

Ναι, μας ρωτάει γυναίκα!

"Με λένε Κωνσταντινα και έχω κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με το σεξ... Με το αγόρι μου έχουμε πει πολλές φορές να προχωρήσουμε, αλλά εγώ κολλάω στο θέμα των προκαταρκτικών... Δεν μου αρέσουν, θεωρώ πως είναι αντιαισθητικά και αηδιαστικά και χωρίς ουσία ... είναι απαραίτητα; Και πως μπορώ να το πω αυτό στον φίλο μου ή να του το δειξω";

Αγαπητή Κωνσταντίνα,

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτά που διαβάζουμε. Δεν σου αρέσουν τα προκαταρκτικά; Τα έχεις δοκιμάσει και πάλι τα απορρίπτεις; Δεδομένο πρώτο: Είσαι μία από τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που δεν απολαμβάνουν το foreplay το οποία κατεξοχήν αναζητά (για να μην πούμε παρακαλά) το γυναικείο φύλο. Δεδομένο δεύτερο: Για κάποιους εγωιστές άντρες εραστές θα είσαι η ιδανική παρτενέρ!

Δεν θέλουμε να σε πιέσουμε, αλλά είσαι σίγουρη πως δεν σου αρέσουν; Τα χάδια, τα φιλιά, οι αγκαλιές, το μασάζ, ένα αισθησιακό στριπτίζ, ένα χαλαρωτικό ντους μαζί είναι πράγματα που θες να προσπεράσεις έτσι απλά; Γιατί και αυτά είναι προκαταρκτικά! Εκτός του ότι φέρνουν κοντά τους δύο εραστές σε συναισθηματικό επίπεδο και επιστημονικά να το δεις το σώμα σου τα χρειάζεται όλα αυτά για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να φτάσεις σε οργασμό!

Το ότι θες να κάνεις σεξ με τον καλό σου, αλλά τα προκαταρκτικά είναι αντιαισθητικά είναι μια αντικρουόμενη τοποθέτηση.
Αν αναφέρεσαι σε μία συγκεκριμένη πράξη προς εκείνον τότε κάλλιστα θα σου προτείναμε να μην την κάνεις. Στο σεξ λάθος είναι να κάνεις όσα ΔΕΝ θες. Και αφού βρίσκεις μια πράξη αντιαισθητική μην πιεστείς και μην την κάνεις γιατί ο παρτενέρ σου την θέλει. Εξήγησέ του τι σε ενοχλεί σε αυτό και πες του τι άλλο σου αρέσει ή τι άλλο θα του άρεσε εκείνου να του κάνεις. Το κλειδί είναι η επικοινωνία και η ειλικρίνεια (αρκεί να μην χρησιμοποιήσεις τη λέξη "αηδιαστικά" γιατί δεν χρειάζεται να πληγωθεί τόσο ο αντρικός τους εγωισμός).
Επίσης θα πρέπει να επανεξετάσεις αν το αγόρι σου το θες για εραστή σου. Αν δεν σε εμπνέει για προκαταρκτικά μήπως δεν σε εμπνέει γενικά; Έπρεπε να ρωτήσουμε...

Διαβάστε ακόμη:

«Έχει σχέση αλλά τον θέλω»: Μια αναγνώστρια μπλεγμένη σε μια παράνομη ιστορία