Μήπως ήρθε η ώρα να το λήξετε; 5 σημάδια που μαρτυρούν πως αυτή η σχέση δεν πάει άλλο

Ερμιόνη Σαρρή
Μήπως ήρθε η ώρα να το λήξετε; 5 σημάδια που μαρτυρούν πως αυτή η σχέση δεν πάει άλλο

Μπορεί να θες να τα προσπεράσεις αλλά δε γίνεται

Τον τελευταίο καιρό έχετε... χαθεί. Γενικώς και ειδικώς. Περνάς ατελείωτες ώρες συζητώντας με τις φίλες σου το αν πάει κάπου αυτή η σχέση ή όχι. Τα καβγαδάκια κάνουν συχνά την εμφάνισή τους στη ζωή σας και εσύ δεν ξέρεις αν πρέπει να πάρεις τη βαλίτσα σου και να πας σε άλλη... παραλία. Αν και το φαινόμενο σχέση είναι δύσκολο και η κάθε περίπτωση ξεχωριστή, υπάρχουν μερικά βασικά σημάδια που σίγουρα θα σε βγάλουν λίγο πιο γρήγορα από το δίλημμα αυτό.

Δεν κάνετε σεξ: Αν στη μέση δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τότε ο κώδων έχει χτυπήσει και εσύ κλείνεις τα αυτιά σου. Το σεξ είναι μία φυσική ανάγκη του ανθρώπου και φυσικά κατατάσσεται στο top3 μίας επιτυχημένης σχέσης. Αν βαριέσαι τα παιχνιδάκια μαζί του ή το αντίθετο, τότε πρέπει να προβληματιστείς για το μήπως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν... πορτοκάλια.

Περνάτε πολλές ώρες χωριστά: Το Σαββατοκύριακο προτιμάει να το περάσει με τους κολλητούς του παρά με εσένα. Θα πάει για καφέ, θα κανονίσει το ποδοσφαιράκι του και το βράδυ θα βγουν... αντροπαρέα. Ναι δεν είναι υγιές να είστε κολλημένοι ο ένας με τον άλλον, αλλά όχι και να κάνεις αίτηση για να τον δεις. Αν δεν του λείπεις και δεν έχει ανάγκη να σε βλέπει, ήρθε η ώρα να λάβεις το μήνυμα.

Δεν επικοινωνείτε: Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως όταν δεν υπάρχει επικοινωνία δε σημαίνει απαραίτητα, ότι απουσιάζει και η αγάπη. Αν όμως εσύ λες μαύρο και αυτός άσπρο και τις περισσότερες φορές καταλήγετε σε διαφορετικό δωμάτιο από ότι στο... μπεζ, τότε ναι κάτι δεν πάει καλά. Η επικοινωνία είναι το παν μέσα σε μία σχέση.

Γλυκοκοιτάζει άλλες συνεχώς: Ο άντρας είναι από τη φύση του ερωτικό ον, αλλά όταν συνοδεύει μία κοπέλα (και πιο συγκεκριμένα την κοπέλα ΤΟΥ) τότε πρέπει να είναι κύριος με κ κεφαλαίο. Αν, λοιπόν, το έχει ας πούμε σύστημα να ρίχνει ματιές σε άλλες όμορφες αιθέριες υπάρξεις στο χώρο όπου βρίσκεστε και να βγάζει σπίθες, τότε μάλλον πρέπει να του δείξεις την πόρτα της... εξόδου.

Είναι αντικοινωνικός: Να δεχτούμε ότι μπορεί να είναι ντροπαλός, αλλά όχι και να αποφεύγει την παρέα σου όπως ο διάολος το λιβάνι. Διαρκώς οι φίλοι σου κανονίζουν ποτάκια και εξορμήσεις και εσείς οι δυο κάθεστε στον καναπέ με κουβέρτες βλέποντας σίριαλ. Ακόμη και αν δεν τους συμπαθεί καθόλου πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω, είναι οι φίλοι σου, τους αγαπάς και τους χρειάζεσαι στη ζωή σου. Στην αγάπη κάνουμε και υποχωρήσεις, να του το θυμίζεις που και που.

Διαβάστε ακόμα:

Πως να του κρατήσεις το ενδιαφέρον... από το τηλέφωνο!

Οι 7 (ειλικρινείς) λόγοι που μένεις σε μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί