Ετοιμάσου για ένα... dirty σαββατοκύριακο: 8 κινήσεις που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας!

Ετοιμάσου για ένα... dirty σαββατοκύριακο: 8 κινήσεις που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας!

Είναι όλα πετυχημένα και δεν χρειάζεται να κουραστεί κανείς!

1. Βάλε τον στον καναπέ. Δημιούργησε μια χουχουλιάρικη ατμόσφαιρα απόψε κιόλας. Μαγείρεψε κάτι ελαφρύ, ζέστανε το σπίτι, βάλε μια κουβέρτα στον καναπέ και βάλε μια ταινίας στο dvd. Πες του μόλις γυρίσει από τη δουλειά να κάνει ένα μπάνιο και να ξαπλώσει μαζί σου στον καναπέ. Άγγιξέ τον αισθησιακά σε διάφορα σημεία του σώματός του που ξέρεις ότι απολαμβάνει. Την ταινία πάντως δεν θα την τελειώσετε!

2. Μην βιαστείς να βγάλεις τα εσώρουχά σου. Θυμάσαι όταν ήσουν μικρή που έλεγες μέχρι που θα φτάσουν τα χάδια σου με τα αγόρια; Ξαναβάλε την ανυπομονησία στο παιχνίδι! Το να κρατήσεις την αγωνία του για το γυμνό σου δέρμα δεν μπορείς να σκεφτείς πόσο τον ερεθίζει. Παίξ' το δύσκολη πριν παραδοθείς εντελώς! Μην τον αφήσεις να σου βγάλει τα εσώρουχα για αρκετή ώρα.

3. Φιλιά. Πολλά φιλιά. Ξεκίνησε φιλώντας την άκρη στο στόμα του, το πηγούνι του, τα αυτιά του, τον λαιμό του. Αργά και βασανιστικά και για αρκετή ώρα. Μετά κατευθύνσου προς το στέρνο του και χαμηλά στην περιοχή του, αλλά ΟΧΙ στην περιοχή του. Κοιλιακοί, γοφοί. Και πάλι η αντρική διάθεση του θα εκτοξευτεί σε βαθμό που τρελαίνεται. Η τυχαία επιλογή του σημείου μάλιστα διατηρούν τα νεύρα του σε διέγερση και το μυαλό του προσπαθεί να μαντέψει το επόμενο σημείο.

4. Η λυγερόκορμη! Ξέρεις ποια στάση προσφέρει περισσότερη διέγερση; Βάλε τα πόδια σου πάνω στους ώμους του συντρόφου σου. Αυτή η γωνία προσφέρει μεγαλύτερη πίεση στην κλειτορίδα σου και άρα μεγαλύτερες πιθανότητες να φτάσεις σε οργασμό. Έλεγξε την ταχύτητα και την ένταση όσο φτάνετε στην κορύφωση. "Ταλαιπώρησέ" τον με το να χαμηλώνεις ρυθμό όταν εκείνος πλησιάζει!

5. Ανακάλυψε την άγρια πλευρά σου. Δώσε λίγο πόνο κατά τη διάρκεια το σεξ. Δάγκωσε απαλά τον ώμο ή τον αυτί του συντρόφου σου. Απαλά είπαμε... ΑΠΑΛΑ! Μην παρασυρθείς από το πάθος και του αφήσεις μελανιά!

6. Γυναίκα από πάνω. Love on top είναι η σωστή στάση για ένα «βρώμικο» σαββατοκύριακο. Το ότι εκείνος θέλει εσένα από πάνω είναι σίγουρο, καθώς του αρέσει να είναι ξαπλωμένος και να σε βλέπει να κάνεις τη δουλειά. Και επιπλέον έχετε ελεύθερα τα χέρια σας να αγγίζετε, ενώ η οικειότητα που χαρίζει το face to face δεν συγκρίνεται με τίποτα.

7. Τι γίνεται μετά; Το στοιχείο της έκπληξης κατά τη διάρκεια του σεξ κάνει την εμπειρία ακόμα πιο έντονη για σένα. Τι εννοούμε; Καθώς είστε στην ιεραποστολική στάση για παράδειγμα πες του να αλλάξει λίγο τις κινήσεις του. Να μην μπαίνει ολόκληρος, να τραβιέται τελείως και μετά να εισέρχεται πολύ βαθιά. Το πιάσατε το νόημα κορίτσια;

8. Καθήλωσε τα χέρια του. Το να τον έχεις καθηλωμένο με τα χέρια δεμένα είναι ένα διεγερτικό παιχνίδι καθώς όσο δεν τον αφήνεις τόσο σκέφτεται πόσο σε θέλει. Μόλις τον κάνεις να περιμένει υπομονετικά πες του πως τώρα μπορεί να σου κάνει ότι θέλει!

Άντε καλό σαββατοκύριακο!

Διαβάστε ακόμη:

Άποψε θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου! 16 ιδέες για να βγεις από τη ρουτίνα