Πρώτη φορά μαζί του; 8 μυστικά για να γινει το σεξ καλύτερο!

Πρώτη φορά μαζί του; 8 μυστικά για να γινει το σεξ καλύτερο!

Η αγωνία της πρώτης ερωτικής επαφής με τον νέο σας σύντροφο συμβαίνει σε όλες

Τον γνώρισες, σε φλέρταρε, βγήκατε τα ραντεβού σας... Έφτασε η στιγμή να ολοκληρωθεί η γνωριμία σας με την επίσκεψή σου στο σπίτι του. Μετά το φαγητό, το κρασί και πιθανόν και μια ταινία εκείνος θα κάνει την κίνησή του... Να θυμάσαι πως το άγχος για την επιτυχία της πρώτης συνεύρεσης το μοιράζεστε και οι δύο... Με τα μυστικά που ακολουθούν μπορεί το σεξ να γίνει λιγότερο αμήχανο και λίγο πιο απολαυστικό!


1. H προφύλαξη έρχεται πρώτα. Δεν υπάρχει ασφαλές σεξ, αλλά σίγουρα μπορείς να το κάνεις όσο πιο ασφαλές γίνεται. Βεβαίωσου ότι έχει μαζί του προφυλακτικό και πως θα το χρησιμοποιήσει. Οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να κολλήσουν κάποιο από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από ότι οι άντρες.

2. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες. Το σεξ μεταξύ δύο εραστών βελτιώνεται όσο γνωρίζεις τον άλλον καλύτερα και όσο γίνεσαι πιο οικείος με το σώμα του. Οπότε μην νοιώσεις την πίεση να γίνει η πρώτη βραδιά η καλύτερη βραδιά.

3. Ανέπνεε. Η πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ με κάποιον μπορεί να έχει ένταση, αγωνία και άγχος. Πάρε βαθιές μεγάλες αναπνοές για να χαλαρώσεις και μην σκέφτεις κάθε κίνηση.

4. Μην ξεχνάς να απολαύσεις τα προκαταρκτικά. Όλα αυτά που οδηγούν στη συνεύρεση –φιλιά, αγγίγματα, ματιές- είναι μέρος της σεξουαλικής εμπειρίας. Μην βιαστείτε να προχωρήσετε στο τελικό στάδιο της επαφής.

5. Μίλησέ του. Άσε τον να γνωρίζει τι σου αρέσει και τι όχι. Οι άντρες λατρεύουν την ενημέρωση για αυτό μην γίνεσαι ντροπαλή σε αυτά που θα του πεις.

6. Μην υποθέτεις ότι τα ξέρεις όλα. Μπορεί να ζούμε σε μια εποχή που τα ερωτικά ερεθίσματα είναι πολλά (ταινίες στον υπολογιστή, φωτογραφίες στα sites και συζητήσεις με τους φίλους του), αλλά κάθε σεξουαλική συνεύρεση είναι διαφορετική. Πιθανότατα να έχει άγχος για να σε ικανοποιήσει και να μην μπορέσει να δείξει όλο του το ταλέντο με την πρώτη.

7. Μην προσποιηθείς. Αν το πέσεις στην παγίδα να το κάνεις τον μόνο που θα κοροϊδέψεις είναι τον εαυτό σου! Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως η πλειοψηφία των γυναικών δεν φτάνει σε οργασμό από την πρώτη φορά. Ο οργασμός χρειάζεται αίσθημα οικειότητας και γνώση του σώματος του συντρόφου. Συστατικά που δεν περιλαμβάνει η πρώτη φορά.

8. Υπάρχει πιθανότητα να μην πάνε όλα καλά σε εκείνον. Οι άντρες είναι αγχωμένοι και μια πρόωρη εκσπερμάτιση είναι μέσα στις πιθανότητες. Αν παρουσιαστεί λοιπόν κάποιο... πρόβλημα μην το κάνεις θέμα ή μην καταδικάσεις την σεξουαλική σας ζωή. Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα έρχεται με την επανάληψη.

Διαβάστε ακόμη:

Τον χάνεις και δεν ξέρεις τι να κάνεις; 6 βήματα για να τον φέρεις πίσω

Έχεις αγαπήσει; Αν δεν γνωρίζεις αυτούς τους 15 κανόνες μάλλον δεν το έκανες ποτέ