9 (πικρές) αλήθειες για το σεξ που δεν σου έχει πει κανένας άλλος

9 (πικρές) αλήθειες για το σεξ που δεν σου έχει πει κανένας άλλος

Κάποιος πρέπει να στα πει...

Στο σεξ το μοναδικό πράγμα που είναι τέλειο, είναι οι σκέψεις που κάνεις για αυτό! Στην πράξη, όμως, πολλά μπορούν να πάνε λάθος. Οι παρακάτω αλήθειες που θα διαβάσεις συμβαίνουν σε όλους και δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί κατά τη συνεύρεση.


1. Κάποιες στάσεις δεν αναδεικνύουν την όμορφη πλευρά του συντρόφου σου. Συνήθως όταν εκείνος είναι από πάνω μπορεί να δεις γκριμάτσες του που να σε βάλουν σε σκέψεις όπως... "το ημίφως και αυτή η γωνία δεν του ταιριάζει καθόλου"! Μην σε ρίξει -και εσύ έτσι μπορεί να φαίνεσαι όταν αλλάξετε στάση.

2. Κάποιες φορές και ο άντρας δεν φτάνει στην κορύφωση... Μπορεί να είναι κουρασμένος, μπορεί χτες να είχατε διοργανώσει μαραθώνιο σεξ, μπορεί να έχει προβλήματα στη δουλειά... Όποια και αν είναι η αιτία πρέπει να ξέρεις πως το σεξ μπορεί να γίνει αμήχανο, αστείο και το αντίθετο από σέξι. Μην το παίρνεις προσωπικά όταν δεν τον δεις να ολοκληρώνει. Ο σκοπός του σεξ είναι να περάσεις καλά με τον παρτενέρ σου ό,τι και να περιλαμβάνει αυτό.

3. Μια ερωτική επαφή δεν είναι τόσο καυτή ή τόσο όμορφη όπως στις ταινίες. Θα συμβούν πολλά απρόοπτα (όπως στάσεις που αρέσουν μόνο στον ένα, κράμπες, χτύπημα στο κεφάλι στον τοίχο). Όλα αυτά είναι σίγουρα πως θα τα βιώσεις και πρέπει να είσαι έτοιμη να τα ξεπεράσεις επί τόπου και να συνεχίσεις ακάθεκτη.

4. Οι περισσότεροι γοητευτικοί άντρες δεν είναι απαραίτητα και καλοί στο σεξ. Σε αυτό καταλήγουν οι περισσότερες έμπειρες γυναίκες και αυτό γιατί οι όμορφοι άντρες δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν για να κρατήσουν μία γυναίκα. Το μεγαλύτερο όπλο τους είναι η ομορφιά τους και το ξέρουν. Τώρα αν σου συμβεί και να είναι και μοντέλο και καλός εραστής, συγχαρητήρια σου έπεσετο λαχείο!

5. Η αυτοϊκανοποίηση απαιτεί λιγότερη προσπάθεια από το σεξ και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάποιον άλλον! Ιδανικό για τους πιο τεμπέληδες εραστές.

6. Η πρώτη φορά που κάνεις σεξ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περίμενες. Μπορεί να μην είναι ρομαντικά, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην το ευχαριστηθείς και μάλλον δεν θα είναι και ο τελευταίος σου! Σημασία έχει να είσαι σίγουρη πως η στιγμή είναι κατάλληλη, βέβαιη πως το θέλεις πολύ και έναν σύντροφο που νιώθεις ασφάλεια, το λιγότερο!

7. Το να έρθετε σε οργασμό ταυτόχρονα είναι πιο σπάνιο και από το να καταλήξει ένα one night stand σε γάμο! Από όλες τις φορές που θα κάνεις σεξ στη ζωή σου, οι φορές που θα συγχρονιστείς με τον παρτενέρ σου θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

8. Πολύς ιδρώτας. Ιδρώνεις εσύ, ιδρώνει εκείνος και πολλές φορές αν κάνει και τόση ζέστη ο ιδρώτας του θα πέφτει στο πρόσωπό του. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για τα πάντα και όχι για τις πιο σέξι συνθήκες.

9. Μπορεί να οδηγήσει σε απογόνους! Προφανώς και το ξέρεις, αλλά εμείς οφείλουμε να στο επισημάνουμε. Το σεξ είναι απόλαυση, όμως χρειάζεται να γίνεται υπεύθυνα - πράγμα που σημαίνει, ποτέ μα ποτέ χωρίς τις κατάλληλες προφυλάξεις, όσο και αν ο έρως τείνει να επικρατήσει της λογικής!

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο καλή είσαι στο σεξ; Οι 7 τρόποι που σου δείχνει ο σύντροφός σου ότι είσαι εξαιρετική!