Δώσε προσοχή: Οι 5 σημαντικοί λόγοι που δεν έχεις οργασμό

Δώσε προσοχή: Οι 5 σημαντικοί λόγοι που δεν έχεις οργασμό

Ένας δυνατός οργασμός δεν είναι εύκολος... Και για αυτό δεν θα πρέπει να τον σαμποτάρεις μόνη σου!

Έρχεσαι, έρχεσαι... ξέχνα το! Όταν δεν φτάνεις στο τελευταίο στάδιο απόλαυσης δεν σημαίνει πως κάτι συμβαίνει στο σώμα σου... Σημαίνει πολύ πιθανόν πως κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης σαμποτάρεις μόνη σου την κορύφωση... Τα πιο κοινά λάθη; Τα τέσσερα που ακολουθούν στο άρθρο μας...


Λάθος 1ο: Bιαζόσουν στα προκαταρκτικά
Άκουσε ένα σενάριο μήπως σου θυμίζει κάτι: Ο σύντροφός σου φαίνεται να θέλει να περάσει στο κυρίως πιάτο πολυ΄γρήγορα και εσύ φοβάσαι να του ζητήσεις λίγα παραπάνω παιχνίδια μήπως ξενερώσει. Μπορεί να νιώθεις πως τον ικανοποιείς περισσότερο αν κάνεις αυτό που ζητά εκείνος, όμως, αν βιαστείς στο foreplay ξέχασε τον δυνατό οργασμό. Όχι προκαταρκτικά; Όχι οργασμός! Απλό.

Λάθος 2ο: Έχασες το feeling
Όλες ξέρουμε πως εύκολα μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωσή σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Σκέψεις όπως... "Λες να βλέπει τις ραγάδες μου;", ή "πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο το πρωί" μπορεί να περάσουν από το μυαλό σου και τότε ο οργασμός σου θα πετάξει από το παράθυρο! Το μυαλό σου είναι ένα βασικό στοιχείο της σεξουαλικής εμπειρίας, της αίσθησης και της ικανοποίησης και απελευθερώνει ουσίες που βοηθούν το σώμα σου στον οργασμό. Όταν αποσπάται από τη συνεύρεση μην περιμένεις το σώμα να παραμείνει συγκεντρωμένο για οργασμό.

Λάθος 3ο: Αγνοείς το C – spot σου
Αν και το G – spot συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον ως το ερωτικό σου επίκεντρο, η κλειτορίδα είναι το σημείο που σου χαρίζει αυτό το αίσθημα της διέγερσης κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής επαφής. Υπάρχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις σε αυτό το σημείο παρά σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή σου. Είναι δύσκολο λοιπόν να φτάσεις σε οργασμό χωρίς κάποια διέγερση σε αυτό το ευαίσθητο σημείο.

Λάθος 4ο: Αλλάζεις στάσεις πολύ συχνά
Τα ερωτικά ακροβατικά είναι πάντα διασκεδαστικά για να διατηρείς σε εγρήγορση την ερωτική σου ζωή, αλλά το να δοκιμάζεις το μισό Κάμα Σούτρα σε μια επαφή δυσκολεύει τον οργασμό σου. Το κλειδί στην ικανοποίησή σου είναι η σταθερή διέγερση σε μια στάση που ενεργοποιεί το δικό σου ερωτικό σημείο. Πρέπει μαζί με τον σύντροφό σου να αναπτύξετε έναν συγκεκριμένο ρυθμό και μόλις δεις πως αυτό σου αρέσει να συνεχίσετε χωρίς διακοπή μέχρι την κορύφωσή σου. Αν αλλάξετε στάση η διέγερσή σου θα ξεκινήσει από το μηδέν. Το σώμα μας δεν είναι όπως του άντρα. Για σένα ισχύει... Αλλαγή στάσης; Ξεκινάς από την αρχή!

Διαβάστε ακόμη:

9 (πικρές) αλήθειες για το σεξ που δεν σου έχει πει κανένας άλλος

Έντεκα συμβουλές για σεξ από έντεκα έμπειρους άντρες - μόνο για σένα!