Ποια είναι τα 4 πράγματα που ΟΛΟΙ οι άντρες θέλουν στο κρεβάτι; Διαβάστε...

Ποια είναι τα 4 πράγματα που ΟΛΟΙ οι άντρες θέλουν στο κρεβάτι; Διαβάστε...

Μην μας πείτε δεν έχετε περιέργεια;

Σε αντίθεση με την λανθασμένη αντίληψη που επικρατεί, οι άντρες δεν είναι ικανοποιημένοι απλώς και μόνο με το να κάνουν σεξ. Το θέλουν αξέχαστο, παθιασμένο και ενθουσιώδες! Για αυτό συνεχίστε να διαβάζετε τι του αρέσει και τι πρέπει να κάνεις για να μην σε ξεχάσει ποτέ... τουλάχιστον στο σεξ!

1. Πες του τι να κάνει. Οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν τις οδηγίες. Το να διαβάζεις το σώμα και την σκέψη της γυναίκας είναι διεγερτικό για τον άντρα, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να ξέρει ότι πηγαίνει στο σωστό σημείο και κάνει τις σωστές κινήσεις. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική στο τι της αρέσει, πως της αρέσει και πότε της αρέσει. Αυτή η πίεση στον άντρα φεύγει όταν του πεις βάλε που ακριβώς να σε αγγίξεις.

2. Άγγιξέ τον παντού. Φυσικά η πιο ερωτογενής περιοχή του είναι αυτή που φαντάζεσαι, αλλά οι άντρες έχουν εθισμό στα ερωτικά αγγίγματα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος του πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Μην αγνοείς το σώμα του. Είναι σημάδι πως τον προσέχεις και δεν θες μόνο την σεξουαλική πράξη από εκείνον.

3. Να είσαι ανοιχτή σε νέες εμπειρίες. Κάνε του πλάκα όταν προσπαθεί να βάλει στο μενού κάτι ενδιαφέρον ή διαφορετικό και μην το αποκλείσεις αμέσως. Τα αγόρια έχουν περιέργεια και λατρεύουν να εξερευνούν νέες περιοχές. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πεις "ναι" σε ότι ζητήσει, αλλά σου προτείνουμε να μην λες όχι αμέσως σε ότι καινούριο.

4. Μην ντρέπεσαι. Αν θες να είσαι από πάνω, κάντο. Αν θες να του πεις πόσο σου αρέσει κάτι που κάνει πες το. Αν θες να φωνάξεις, φώναξε!. Απέκτησε αυτοπεποίθηση και μην λογοκρίνεις τον εαυτό σου σε λέξεις και πράξεις. Γιατί οι άντρες δεν θέλουν να είναι οι μόνοι που θα βάλουν όλη την προσπάθεια!

Διαβάστε ακόμη:

Έντεκα συμβουλές για σεξ από έντεκα έμπειρους άντρες - μόνο για σένα!

DPG Network