Όχι, πια σεξ: Πώς θα του πεις ότι από sex buddies θέλεις πραγματική σχέση!

Όχι, πια σεξ: Πώς θα του πεις ότι από sex buddies θέλεις πραγματική σχέση!

Εδώ σε θέλουμε!

Σου άρεσε, σου ζήτησε να βγείτε και το πρώτο ραντεβού σας κύλησε ιδανικά... Το δεύτερο σε έφερε κατευθείαν στην πόρτα του σπιτιού του, όπου και η πρώτη ερωτική σας επαφή ξεπέρασε τις προσδοκίες σου (και του κατά πάσα πιθανότητα).

Τελικά όλα τα επόμενα ραντεβού σας κλείστηκαν στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του και την περισσότερη ώρα φιλιέστε, αγκαλιάζεστε... και εδώ σταματά η περιγραφή μας!

Πώς κατέληξες να γίνει sex buddy εκείνου που από την πρώτη στιγμή ονειρεύτηκες για σχέση;
Οι εξελίξεις κύλησαν πιο γρήγορα από τις σκέψεις σου, η στρατηγική σου πήγε περίπατο γιατί σου άρεσε πολύ... και εκείνος έδειχνε τόσο ενδιαφέρον για αυτό το κομμάτι της σχέσης σου που εσύ δεν μπόρεσες να αντισταθείς.

Οι τρόποι για να του δείξεις πως δεν θες μόνο το σεξ του είναι δύο. Πρώτον, να πας σπίτι του και να του πεις ωμά, κυνικά και ΩΡΙΜΑ πως θες να είμαστε μαζί...
Ο δεύτερος τρόπος είναι να πας μέσω της πλάγιας οδού... προφανώς για λόγους που εσύ αναφέρεις ως αξιοπρέπεια...

Αν επιλέξεις τη δεύτερη... σου δείχνουμε του τρόπους να του πεις πως από την ελεύθερη σχέση θα περάσετε στη σχέση με σημάδια που θα στέλνεις σε ανύποπτο χρόνο!

"Ταιριάζουμε μαζί".
Δύο λέξεις που δεν περιγράφουν δύο άτομα στη φάση των friends with benefits. Τη στιγμή που θα πεις αυτή τη μικρή φράση εκείνος θα πιάσει το νόημα. Αν είναι έτοιμος για κάτι πιο σοβαρό θα δεις μια ανταπόκριση λεκτική. Μπορεί να σε ρωτήσει κάτι ή απλά να επιβεβαιώσει. Αν τον δεις να έρχεται σε αμηχανία και η σιωπή του να γίνεται υπερβολικά εκκωφαντική τότε μάλλον είναι αδιάφορος και σε καμία περίπτωση δεν του αρέσει αυτό το "μαζί".

Το σύνδρομο της οδοντόβουρτσας...
Οι άντρες εκτιμούν τα πρακτικά κορίτσια, που φέρνουν την οδοντόβουρτσά τους αν περάσουν το βράδυ σπίτι τους, αλλά φοβούνται τα κορίτσια που την αφήνουν εκεί! Το να αφήσεις εκεί την οδοντοβουρτσά σου (ναι, αυτό το τόσο απλό σημάδι) παίρνει σημειολογική έννοια και εσύ του δείχνεις πως θες να επιστρέψεις σπίτι του.
Όταν λοιπόν αφήσεις την οδοντόβουρτσά σου στο σπίτι του και το βράδυ σε πάρει τηλέφωνο να σου πει ότι την ξέχασες ή την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε στην φέρει τότε είναι σίγουρο πως εκείνος δεν θέλει να δεσμευτεί ούτε καν με κάτι τόσο απλό!

Ανέβασε τον (όχι σεξουαλικά)
Πολλές γυναίκες φοβούνται να πουν στον άντρα τι θέλουν για να μην φανούν πιεστικές και έτσι του υποδεικνύουν τι κάνει λάθος. Εσύ κάνε το αντίθετο. Μίλησέ του για αυτά που θεωρείς ότι κάνει καλά. Πράγματα που κάνει σε σένα, αλλά και γενικά Αυτό θα του δείξει πως τον εκτιμάς και τον θαυμάζεις και πως επιπλέον δεν θες να τον μετατρέψεις σε κάποιον άλλον. Το να νιώσει πως τον δέχεσαι όπως είναι αποτελεί σημαντικό παράγοντα για εκείνον στην επιλογή συντρόφου. Αν τον πάρεις σοβαρά θα σε πάρει και εκείνος σοβαρά.

Τηλέφωνα, μηνύματα...
Αν ξεκινήσεις την επικοινωνία με τηλέφωνα και μηνύματα σε καθημερινή βάση θα πιάσει το νόημα τι θες από αυτόν... Όπως θα πιάσεις και εσύ το νόημα για το τι θέλει στο πως θα αντιδράσει στις συζητήσεις που ανοίγεις. Αν του γραψείς "είδα αυτό στο δρόμο και σε θυμήθηκα" και εκείνος απαντήσει... "ωραία" τότε πρέπει να ξέρεις πως αυτή η σχέση δεν πάει πουθενά... Ωραία;

Τα δημόσια φιλιά
Oι δημόσιες εκδηλώσεις έρωτα και πόθου που μεταφράζονται σε φιλιά, χέρια κρατημένα, αγκαλιές από τη μέση και βλέμματα με ερωτικό υπονοούμενο είναι σημάδια του πόσο σε θέλει. Αν σου αρνείται με τη γλώσσα του σώματος τέτοιες εκδηλώσεις στις εξόδους σας σημαίνει πως δεν θέλει να θεωρήσεις ότι είστε ζευγάρι γιατί δεν έχει τέτοιο σκοπό. Όταν ο άντρας ξέρει τι θέλει δεν έχει πρόβλημα να γίνει εκδηλωτικός μπροστά σε άλλους. Όταν δεν ξέρει τι θέλει περιορίζει τα φιλιά του σε κλειστούς χώρους.

Τα Σάββατα
Πες του μια μέρα... "τι θα κάνουμε το Σάββατο;". Κλασική ερώτηση ερωτευμένων και ανθρώπων που είναι σε σχέση. Με αυτή την ερώτηση αρχικά του αποκαλύπτεις ότι εσύ σας βλέπεις ως ζευγάρι και παράλληλα η πίεση που ασκείται σε εκείνον θα τον οδηγήσει στο να σου αποκαλύψει τα θέλω του... Αν σου πει... "γιατί πρέπει να κάνουμε κάτι σήμερα;", αν αποφύγει να σου απαντήσει ή αδιαφορήσει και σου στείλει μήνυμα από Δευτέρα τότε το αντικείμενο του πόθου σου σε σκέφτεται σεξουαλικά και δεν βλέπει σχέση στον ορίζοντα... Και ούτε εσύ θα έπρεπε!

Διαβάστε ακόμη:

Το αντέχεις;23 ειλικρινείς σκέψεις που κάνει κάθε άντρας αμέσως μετά την ερωτική συνεύρεση