Σε ικανοποιεί η σεξουαλική σου ζωή; Απόλαυσε το σεξ περισσότερο

Σε ικανοποιεί η σεξουαλική σου ζωή; Απόλαυσε το σεξ περισσότερο

Άκουσε τις ανάγκες σου...

Νομίζεις ότι το σεξ που κάνεις με τον σύντροφό σου έχει φτάσει στην καλύτερη εκδοχή του; Σε κάθε σχέση της ζωής μας υπάρχει περιθώριο για να διεκδικήσεις περισσότερα. Το σεξ εξελίσσεται όσο εξελίσσεται και η σχέση σας... Σε κάθε περίπτωση λοιπόν μπορείς να αναβαθμίσεις την ερωτική σου ζωή και να νιώσεις ακόμα πιο έντονα συναισθήματα...

Βήμα πρώτο... Να είσαι πιο χαλαρή
Οι άνθρωποι μιλούν για σεξ πιο σοβαρά από όσο χρειάζεται. Και οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν πως πρέπει να υποδυθούν κάποιον συγκεκριμένο ρόλο κατά τη διάρκεια του σεξ. Το αθώο κορίτσι, τη μοιραία γυναίκα, τη δυναμική, την απαιτητική... Αυτή η πίεση καταστρέφει την αυθεντικότητά σου και σου στερεί την πραγματική διασκέδαση. Ρώτησε τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή... "πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά διασκέδασες όταν έκανες σεξ". Αν σκεφτείς πως το κομμάτι διασκέδαση δεν είναι απαραίτητο συστατικό για μια ερωτική επαφή δεν έχεις σωστή αντίληψη. Μια ερωτική συνεύρεση είναι πάνω από όλα διασκέδαση και για αυτό μην φοβάσαι να ανακαλύψεις την πιο αστεία πλευρά του σεξ. Μπορείς να αστειευτείς πριν, μετά, κατά τη διάρκεια και να σταματήσεις να υποκρίνεται ρόλους.

Ζήτησε καλύτερο σεξ
• Πες ξεκάθαρα τι θες από τον σύντροφό σου χωρίς να ακουστείς απαιτητική.
• Να έχεις πάντα στο μυαλό σου τι νιώθει και τι θέλει σύντροφός σου.
• Ρώτησέ τον αν υπάρχει τρόπος να βοηθήσεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο κοντά σου και αντίστοιχα ζήτησέ του πράγματα για να νιώσεις πιο οικεία.
• Αν δεν σου δώσει αυτό που θες, νιώσε την απογοήτευση σου. Μην την κρύβεις. Το να μην παίρνεις αυτό που θες δεν είναι ωραίο συναίσθημα και δεν έχεις λόγο να προσποιηθείς ότι είσαι άνετη όταν δεν στο προσφέρει.

Κάνε την απόλαυση στόχο σου
Το να βάλεις προτεραιότητα την απόλαυση είναι το πιο απλό, αλλά και πιο δύσκολο μάθημα που πρέπει να πάρεις. Πώς μπορείς να το καταφέρεις;

• Όταν θες να έχεις οργασμό σταμάτα να σκέφτεσαι πως θες τον οργασμό! Όταν οδηγείς την προσοχή σου στον τελικό στόχο, που είναι η κορύφωση, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ολοκληρώσεις ποτέ. Οι περισσότερες γυναίκες είχαν τον πρώτο τους οργασμό όταν καταφέραν να διώξουν την πίεση της κορύφωσης.
• Το να είσαι συγκεκριμένη στο τι σε κάνει να νιώθεις καλά είναι ο δρόμος προς την ουσιαστική απόλαυση. Μόλις καταλάβεις τι θες στο σεξ τότε θα απολαύσεις πραγματικά το σεξ.
• Το να οδηγήσεις την προσοχή σου στο να ικανοποιήσεις το σώμα σου καθόλη τη διάρκεια της συνεύρεσης τότε ενεργοποιείς τις αισθήσεις σου. Μην σε ενδιαφέρει η εικόνα σου (αν έχεις πάρει μερικά κιλά ή το πως φαίνεσαι) γιατί τότε δεν θα μπορείς να νιώσεις όσα κάνει εκείνος στο σώμα σου.
• Γίνε ένα ερωτικό ον. Απόλαυσε οτιδήποτε στη ζωή σου σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση. Ένα καυτό μπάνιο, μια βόλτα στον ήλιο... Το να θρέφεις το σώμα σου με απολαύσεις σε κάνει πιο ανοιχτή στα ερεθίσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Επιλέγεις μόνο λάθος άντρες; Πώς θα ξεφύγεις από τις αδιέξοδες σχέσεις ΤΩΡΑ