«Μου φέρεται καλά πριν κάνουμε σεξ και μετά εξαφανίζεται»

«Μου φέρεται καλά πριν κάνουμε σεξ και μετά εξαφανίζεται»

Σας θυμίζει κάτι;

"Είμαι 23 χρονών και θέλω να με βοηθήσετε! Λοιπόν τα Χριστούγεννα ήρθα πιο κοντά με ένα αγόρι, ήμασταν σε κοινή παρέα και βγαίναμε συνέχεια όλοι μαζί! Μια μέρα ήρθαμε πιο κοντά και φασωθήκαμε, και μετά από κάποιες μέρες το κάναμε. Μετά βγήκαμε μια φορά, μόνο οι δυο μας, και περάσαμε πολύ ωραία, περπατούσαμε χέρι-χέρι, γελούσαμε κλπ. Μετά αυτός έφυγε στην Πάτρα και εγώ έμεινα Αθήνα. Δεν μου έστειλε ποτέ μήνυμα, έως ότου του έστειλα εγώ πρώτη! Τέλοσπάντων, δεν είπαμε και πολλά πολλά. Τώρα ήρθε Αθήνα για τις εκλογές και ξανά βγήκαμε όλοι μαζί, και μετά πήγα εγώ κοντά του και κάπως του έπιασα το χέρι και μετά περπατούσαμε, και με φίλησε και μετά πήγαμε σπίτι μου και το κάναμε! Γενικά όταν είμαστε μαζί είναι πολύ γλυκός... Μία φίλη μου, που είναι κολλητή του, μου λέει ότι του αρέσω πολύ και ότι όλο αυτόν τον καιρό που είναι στην Πάτρα δεν έχει κάνει κάτι με άλλες(γενικά κάθε βδομάδα τσιλιμπούρδιζε) αλλά της είπε ότι δεν μπορεί την απόσταση. Εγώ θα πάω στην Πάτρα σε 2 βδομάδες. Να του στείλω κανένα μήνυμα όλες αυτές τις μέρες; Γενικά εγώ τον θέλω πολύ; Αυτός δεν μου έχει στείλει ποτέ μήνυμα (κινητό ή fb ) πρώτος. Όταν είμαστε μαζί φαίνεται ότι με θέλει αλλά ποτέ δεν κάνει προσπάθεια να κρατήσουμε κάποια επικοινωνία! Πως σας φαίνεται η συμπεριφορά του";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Δεν ξέρουμε αν ο Ερμής είναι σε λάθος γωνία ή αν μας έπιασες τη στιγμή που όλες οι γυναίκες μας ρωτούν για αναποφάσιστους άντρες, αλλά ετοιμάσου για την πιο ειλικρινή απάντηση που άκουσες μέχρι τώρα.

Δεν είναι κρίμα να ξοδεύεις τη σκέψη σου σε κάποιον που φέρεται σαν ιππότης από κοντά γιατί έχει να κερδίσει κάτι από σένα (λέγε με και σεξ) και όταν αποχωρίζεστε να σφυρίζει αδιάφορα; Δεν θα ήμασταν τόσο αυστηροί μαζί σου αν ξέραμε πως βλέπεις αυτή τη γνωριμία μόνο για σωματική απόλαυση! Αλλά επειδή δεν δίνεις αυτήν την εντύπωση σου λέμε πως δεν πρέπει να ελπίζεις σε κάτι περισσότερο από κάποιον που δίνει ξεκάθαρα σημάδια τι γυρεύει από σένα.

Τα χεράκια, οι αγκαλιές και τα φιλιά δεν αποτελούν σημάδι πως σε βλέπει για κοπέλα του... Ίσως είναι πιο τρυφερός στις προσωπικές του στιγμές αλλά μέχρι εκεί. Πρέπει να θεωρήσεις δεδομένο πως ο άντρας που θέλει σχέση το εκφράζει με τηλέφωνα και μηνύματα και όχι με το να εξαφανίζεται όταν παίρνει αυτό που θέλει.|

Μας ρωτάς αν πρέπει να του στείλεις μήνυμα πριν πας στην πόλη του... Να του στείλεις εφόσον δεν έχεις καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ συναισθηματική προσδοκία από εκείνον και το μόνο που θες είναι παρέα για τις μέρες που θα είσαι εκεί.
Αν στο νου σου έχεις να περάσεις ρομαντικά και να τον πείσεις να γίνει το κορίτσι σου καλύτερα καλύτερα να μην στείλεις και να μην συναντηθείς μαζί του! Γιατί μετά σε βλεπουμε να κλαις μόνη σου στο άβολο κάθισμα του λεωφορείου των ΚΤΕΛ!

Διαβάστε ακόμη:

«Έχουμε σχέση εξ αποστάσεως... αλλά τον τελευταίο καιρό δεν μου μιλάει»