Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε βρίσκει... ελεύθερη; Και οι φίλες γιατί υπάρχουν;

Ερμιόνη Σαρρή
Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε βρίσκει... ελεύθερη; Και οι φίλες γιατί υπάρχουν;

Και όμως η μέρα αυτή θα σου μείνει... αξέχαστη και χωρίς σοκολατάκια

Η περιβόητη και ξακουστή γιορτή των Ερωτευμένων είναι προ των πυλών και όλες οι ελεύθερες κοπέλες προ της... τρέλας. Αν, λοιπόν, ανήκεις στην κατηγόρια αυτών που τα βέλη του έρωτα δεν τους έχουν χτυπήσει ακόμα και το άκουσμα του Βαλεντίνου τους δημιουργεί μία μικρή θλίψη , οι λύσεις είναι πολλές και πίστεψε μας θα περάσεις καλύτερα και από τους... ερωτευμένους.

Δες, λοιπόν, τις προτάσεις μας και διάλεξε αυτή που θα σε κάνει να ξεχάσεις καρδούλες και αγκαλιές στο άψε- σβήσε:

Ξεσκόνισε τη βαλίτσα σου: Αν έχεις ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που σήκωσες το τηλέφωνο και κανόνισες τριήμερο με τις φιλενάδες σου, ήρθε η ώρα να πάρει τους... δρόμους. Ένα ωραιότατο Π-Σ-Κ με πολύ γέλιο και φλερτ ίσως σας περιμένει σε κάποια από τις βουνοπλαγιές της Ελλάδας. Και αν με το σκι δεν το έχεις και πολύ, καλύτερα να παραμείνεις σε κάποιο σαλέ να πίνεις το ζεστό σου καφεδάκι. Κάποια πληροφορία για τις βραδινές επιλογές δε θα σου δώσουμε, σου έχουμε εμπιστοσύνη και ξέρουμε πως θα χορέψεις μέχρι τέλους.

Ώρα για... περιποίηση: Είτε επισκεφτείς κάποιον επαγγελματικό χώρο (ευτυχώς λόγω ημέρας οι προσφορές είναι πολλές) είτε φωνάξεις την κολλητή σου στο σπίτι για μερικές DIY συνταγές ομορφιάς, το μόνο σίγουρο είναι ότι η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει στα... ύψη. Μπορεί να μην σε περιμένει ο ιππότης με το άσπρο άλογο έξω από το σπίτι, αλλά σίγουρα θα ξετρελάνεις το παιδί μέσα από τη μπάρα στη βραδινή σου εξόρμηση (μην ακούς όσα λένε για αυτούς, καταβάθος είναι καλά παιδιά). Αν σκέφτεσαι καιρό να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου ή να κάνεις ένα καθαρισμό προσώπου, do it. Μέσα σε λίγες ώρες θα έχεις άλλο αέρα και ούτε που θα θυμάσαι, γιατί υπάρχουν παντού κόκκινα τριαντάφυλλα και σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς.

Τι θα έλεγες για ένα μαραθώνιο... διασκέδασης: Όχι αυτή τη χρονιά δε θα νοικιάσεις το «Ημερολόγιο» και δε θα το ρίξεις στις... σοκολάτες. Αυτή η βραδιά σου ανήκει και πρέπει να τη γλεντήσεις μέχρι τελευταίας ώρας. Κανόνισε ένα ωραιότατο δείπνο και ύστερα οδήγησε την παρέα σου στο γνωστό σας στέκι για ξέφρενο χορό. Σίγουρα και ο μπάρμαν θα περιμένει πως και πως μία κοριτσοπαρέα να του φτιάξει τη βραδιά με τόσα ζευγαράκια τριγύρω του. Όχι ότι έχουμε κάτι με τους ερωτευμένους, αλλά καταλαβαίνεις. Πόσο καιρό έχει να σε βρει το ξημέρωμα βρε παιδί μου στο αμάξι να τραγουδάς τα τελευταία hit της εποχής; Προσοχή βέβαια στο τιμόνι, μην έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη.

Έχεις και εσύ το Βαλεντίνο σου, μα δεν το ξέρεις: Ήρθε η ώρα να σκεφτείς λίγο πιο λογικά και να ψηφίσεις το Βαλεντίνο σου για το 2015. Δεν είναι απαραίτητο να είναι γένους αρσενικού, αφού οι άνθρωποι που αγαπάς και σε αγαπούν είναι κάπου εκεί κοντά σου και σε περιμένουν. Μήπως τώρα τελευταία έχεις παραμελήσει λίγο την αδερφή σου, το ανηψάκι σου ή το ξάδερφό σου που μεγαλώσατε μαζί; Σήκωσε, λοιπόν, το τηλέφωνο και κανόνισε επιτέλους μία συνάντηση. Σίγουρα θα έχετε να πείτε και να κάνετε... πολλά!

Και προς Θεού δε θέλουμε κλάματα και απογοητεύσεις. Η ζωή είναι ωραία και το τυχερό σας κάπου εκεί στη γωνία.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία στη ζωή μας; (video)

Ανάλυσέ το... ή μήπως όχι; 5 tips για να πάψεις να υπερ-αναλύεις όσα σε απασχολούν!

Καλύτερα να τις αποφύγεις: 5 ατάκες που δεν πρέπει να πεις ποτέ στον... πρώην σου