«Είμαι 17 και εκείνος 35 ετών… Τον θέλω, αλλά δεν ξέρω τι να κανω»

«Είμαι 17 και εκείνος 35 ετών… Τον θέλω, αλλά δεν ξέρω τι να κανω»

Μια αναγνώστρια ζητάει τη βοήθειά μας

"Θα ήθελα την συμβουλή σας... Βρίσκομαι σε αδιέξοδο είμαι αρκετά μπερδεμένη πρόσφατα γνώρισα τυχαία έναν παιδί που εργάζεται κοντά στο σπίτι μου...είναι πολύ ελκυστικός και όταν τον πρώτο αντίκρισα κόλλησα... και μ' αρέσει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερο... Δεν ξέρω τι να κάνω έτσι ώστε να τον προσεγγίσω γιατί η κατάσταση είναι λίγο περίεργη αφού πρόσφατα έμαθα με την ηλικία του με περνάει περίπου 18-20 χρόνια εγώ 17 αυτός γύρω στα 35 δεν ξέρω τι να κάνω. Από τη μία προσπαθώ να ξεκολλήσω και από την άλλη τον θέλω όλο και περισσότερο και η έλξη μου για αυτόν νομίζω ότι κερδίζει τα πρέπει και την λογική... Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι παρότι που είναι σε τέτοια ηλικία δεν έχει νόμιμη σχέση (παντρευτεί) είναι ελεύθερος.... Χρειάζομαι βοήθεια...

Αγαπητή αναγνώστρια,
Είσαι 17 ετών δηλαδή ένα πολύ νεαρό κορίτσι που ακόμα πηγαίνει σχολείο. Φυσικά και τα πρώτα σκιρτήματα, έλξη για τους άντρες και διάθεση για φλερτ (όπως θες πες το) σε έχουν ήδη επισκεφτεί και σε αυτό δεν βρίσκουμε τίποτα κακό!

Οφείλουμε όμως να σε προειδοποιήσουμε πως έχεις πολλά πολλά χρόνια μπροστά σου για να απολαύσεις όμορφες στιγμές με τους συντρόφους σου.
Το ότι είναι 35 ετών, μεγαλύτερος κατά 18 χρόνια δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Αν ξεκινήσεις οποιαδήποτε σχέση μαζί του πολύ πιθανόν να σου κλέψει πολύτιμο χρόνο από τα μαθήματά σου. Και αν υπολογίσεις πως είσαι στην τελευταία σου χρονιά στο Λύκειο μάλλον θα πρέπει να το πάρεις πολύ σοβαρά αυτό (ακόμα και αν σου φαινόμαστε συντηρητικοί ή ακουγόμαστε σαν τη μαμά σου!).

Θα σου απαντήσουμε, όμως, στο ερώτημά σου για τις σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Τα νούμερα δείχνουν πως οι ερωτικές σχέσεις με τέτοιες διαφορές δεν έχουν διάρκεια. Και σαφώς καταλαβαίνουμε πόσο εύκολα γοητεύεσαι από έναν άντρα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά δώσε λίγο χρόνο ακόμα στον εαυτό σου πριν κάνει κάποια κίνηση. Τουλάχιστον μέχρι να ενηλικιωθείς για να είσαι τυπική στις σχολικές σου υποχρεώσεις που αυτή τη στιγμή έχουν προτεραιότητα.\

Μετά μπορείς να πέσεις στον έρωτα με τα μούτρα!

Διαβάστε ακόμη:

«Είμαι 27 ετών και δεν έχω κάνει σεξ με κάποια κοπέλα ακόμα»