Τώρα είναι δικός σου! 6 σημάδια (που δε λένε ψέματα) αποκαλύπτουν ότι σε έχει ερωτευτεί

Τώρα είναι δικός σου! 6 σημάδια (που δε λένε ψέματα) αποκαλύπτουν ότι σε έχει ερωτευτεί

Μην αναρωτιέσαι αν σε θέλει. Έχουμε την απάντηση!

Αλάνθαστα σημάδια χωρίς δυσκολία στην αποκρυπτογράφηση... 6 αντρικές συμπεριφορές σου αποκαλύπτουν ότι είσαι η μία και μοναδική στη ζωή του...


Πρώην; Ποια πρώην;

Είχε μια σχέση (ας πούμε σοβαρή), εκείνη απόφασισε να τον χωρίσει και εκείνος πέρασε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να την ξεπεράσει. Χωρίς δράματα μεν, αλλά η σκέψη του γύρναγε και ξαναγύρναγε σε εκείνη. Από τη στιγμή που ξεκινήσατε τη σχέση σας ο καλός σου δεν την ξανασκέφτηκε ποτέ ή καλύτερα ξανασκέφτηκε πως είναι δυνατόν να στεναχωρήθηκε για εκείνη. Και όλα αυτά γιατί εσύ έχεις πολλά περισσότερα!

Σε νοιάζεται
Οι άντρες έχουν λόγο που δεν θέλουν να μάθουν πολλά για την κοπέλα που κοιμήθηκαν μαζί της μια βραδιά. Δεν τους ενδιαφέρει. Όταν ο άντρας, όμως, θέλει πραγματικά μια γυναίκα θέλει να μάθει τα πάντα για αυτή. Ποια είναι, τι σκέφτεται, τι την κάνει να γελά. Νοιάζεται για την ίδια και τα συναισθήματά της. Αν όταν είσαι κακοδιάθετη προσπαθεί να σου φτιάξει το κέφι είναι σημάδι που δεν πρέπει να αγνοήσεις. Το κάνει όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί θέλει να σε δει χαρούμενη!

Έχετε υπέροχη χημεία
Δεν μπορείς να ερωτευτείς κάποιον αν δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας. Όχι από τη μία πλευρά, αλλά και από τους δύο. Αν ταιριάζει ο τρόπος σκέψης σας, βρίσκετε τα ίδια πράγματα αστεία, αν μέσα σε ένα λεπτό μπαίνετε σε διάθεση για καυτό σεξ τότε ο καλός σου σε έχει ερωτευτεί γιατί δεν μπορέσε να αντισταθεί στη χημεία σας που εκπέμπετε ως ζευγάρι.

Του αρέσει να περνάτε χρόνο μαζί
Βασικό στοιχείο του έρωτα είναι η ανάγκη να είσαι μαζί με τον άλλον διαρκώς. Ανυπομονεί να σε δει, στο λέει, το κάνει πράξη και για εκείνον το να πάτε μια βόλτα μαζί είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσει το βράδυ του. Επιπλέον όταν δεν είστε μαζί του λείπεις και σε παίρνει τηλέφωνο πάντα να στο πει.

Οι παλιότερες προτεραιότητες του έχουν πάει περίπατο
Συνήθιζε να πηγαίνει γυμναστήριο σχεδόν κάθε βράδυ, να βγει με τα φιλαράκια του κάθε εβδομάδα, αλλά τώρα δεν τον ενοχλεί αν χάσει κάποιο από αυτά τα ραντεβού. Η λίστα με τα όσα πρέπει να κάνει αρχίζει και μειώνεται και περιλαμβάνει τα βασικά.. "να πάω στο σπίτι της κοπέλας μου", "να βγω με την κοπέλα μου", "να κοιμηθούμε μαζί".

Αρχίζει να σκέφτεται το μέλλον
Για κάθε άντρα οι λέξεις μελλοντικά σχέδια και κοπέλα αφορούσαν ποια ταινία θα δει μαζί της το Σάββατο βράδυ. Όταν εκείνος σχεδιάζει όχι μόνο τι θα κάνετε το επόμενο σαββατοκύριακο, αλλά και κλείνει εισιτήρια για την καλοκαιρινή συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος τότε δεν υπάρχει ερώτημα αν είναι ερωτευμένος. Ο άντρας μόνο σε αυτή τη συναισθηματική κατάσταση μπορεί να σχεδιάσει εκ των προτέρων. Όταν μάλιστα δεν το σκέφτηκε και πολύ για σε πάρει στο γάμο της ξαδέλφης του τον Ιούνιο τότε θέλει να σου πει πως δεν πάει πουθενά. Μπορείς να ραφτείς!

Διαβάστε ακόμη:

6 «αυθόρμητα» σεξουαλικά κόλπα που θα τον τρελάνουν