Σεξ, ζεν και έκσταση σε τρεις διαστάσεις

Σεξ, ζεν και έκσταση σε τρεις διαστάσεις

Μια 3D αισθησιακή ταινία κάνει πρεμιέρα στο Hong Kong και την Taiwan και οι πτήσεις με προορισμό τις δύο πόλεις γεμίζουν ασφυκτικά.

Οι συντηρητικοί Κινέζοι κάνουν ουρές στα γραφεία ταξιδίων για μια θέση στα αεροπλάνα που θα καταφτάσουν στην πιο εξτράβαγκαντ Taiwan και Hong Kong για να παρακολουθήσουν την 3D soft porn ταινία «Sex and Zen: Extreme Ecstasy» που έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα και, μάλιστα, στην uncut (άνευ λογοκρισίας) version της.

Η ταινία κόστισε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο δε συνηθίζεται, επ' ουδενί λόγω, να ξοδεύεται σε αντίστοιχες παραγωγές πορνό ή αισθησιακών -που είναι η πιο κόσμια περιγραφή. Η 3D ταινία εκτυλίσσεται στην περίοδο της δυναστείας των Ming και βασίζεται σε κλασικά Κινέζικα ερωτικά βιβλία.

Ο δημιουργός και παραγωγός της ταινίας Stephen Siu είπε σε συνέντευξή του στα τοπικά media πως η ταινία περιέχει σκηνές που θα κάνουν τους θεατές να νιώσουν σαν να κάθονται δίπλα στους πρωταγωνιστές, στην άκρη του κρεβατιού όπου εκτυλίσσονται, συγκεκριμένα.

Δυστυχώς το video trailer της ταινίας έχει κατέβει από το youtube λόγω ακαταλληλότητας του περιεχομένου και δεν είναι διαθέσιμο για να πάρετε μια πρώτη εικόνα/ γεύση/ αίσθηση.