Eίναι ο κύριος Τέλειος; 9 σημάδια αποκαλύπτουν αν κάνει για σένα!

Eίναι ο κύριος Τέλειος; 9 σημάδια αποκαλύπτουν αν κάνει για σένα!

Ποιος είναι τελικά ο ιδανικός άντρας τελικά;

Αν και για κάθε γυναίκα η έννοια του τέλειου άντρα μπορεί να διαφέρει, ωστόσο υπάρχουν μερικές αξίες που είναι και θα παραμείνουν διαχρονικές. Ποιες είναι αυτές λοιπόν οι αρχές που καθιστούν έναν άντρα υπέροχο σύντροφο; Συνέχισε να διαβάσεις...

1. Το να είσαι μαζί του είναι πάντα διασκεδαστικό όποια στιγμή και οπουδήποτε. Ακόμα και όταν είστε μαζί στην τράπεζα με ατελείωτη ουρά για να πληρώσετε λογαριασμούς πάντα βρίσκετε έναν τρόπο να περνάτε καλά, να λέτε αστεία και να μην γκρινιάζετε ο ένας στον άλλον. Απλά περνάτε καλά οπουδήποτε. Δεν χρειάζεστε την ιδανική τοποθεσία για να διασκεδάσετε όσο έχετε την παρέα του άλλου.

2. Ξέρει ότι είσαι περίεργη και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Ξέρει ότι είσαι ικανή να παρακολουθείς την ίδια ταινία ξανά και ξανά και παράλληλα να τρως σοκολάτες και πατατάκια στον καναπέ όλο το σαββατοκύριακο και όχι μόνο δεν σε κατακρίνει, αλλά επιπλέον το βρίσκει και γλυκό. Ο λόγος; Γιατί είναι ένας υπέροχος σύντροφός!

3. Σε βοηθάει να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Σε θεωρεί την πιο έξυπνη, όμορφη και cool γυναίκα που υπάρχει (για αυτό άλλωστε είναι μαζί σου), αλλά πιστεύει ότι είσαι ικανή για πολλά περισσότερα πράγματα... Και σε βοηθάει να γίνεις η καλύτερη έκδοσή σου.

4. Σε κάνει να νιώθεις η ωραιότερη του κόσμου. Ακόμα και τις ημέρες που δεν νιώθεις καλά με την εμφάνισή σου εκείνος σε κάνει να νιώθεις το λιγότερο η Jennifer Lopez της παρέας. Πώς το κάνει; Το εκφράζει με κομπλιμέντα και πράξεις συνέχεια.

5. Θυμάται λεπτομέρειες για τις φίλες σου και σε ρωτάει αν είναι καλά. Αυτή η περίπτωση άντρα είναι σπάνια για αυτό αν τον βρεις να σκεφτείς πολύ σοβαρά αν θα τον αφήσεις. Ενδιαφέρεται για τις φίλες σου και τα προβλήματά τους γιατί ξέρει ότι τις αγαπάς.

6. Ενδιαφέρεται για τις σωματικές σου ανάγκες. Ανακάλυψε γρήγορα ότι απολαμβάνεις τα φιλιά στον λαιμό και επειδή ξέρει ότι σου αρέσουν σου τα δίνει κάθε φορά που σε συναντά.

7. Σου αφήνει χρόνο και χώρο για σένα. Τις περιόδους που έχεις ένα νέο project στη δουλειά και πρέπει να δουλέψεις σπίτι έρχεται να σε δει και δεν έχει πρόβλημα να κάτσει μόνος του στον καναπέ και να βλέπει με τις ώρες ταινίες μέχρι να τελειώσεις.

8. Υποστηρίζει τα όνειρά σου 100%. Κάποιες φορές μάλιστα πιστεύει σε σένα περισσότερο και από εσένα! Είτε πιστεύει ότι μπορείς να πετύχεις περισσότερο στη δουλειά σου ή το ότι μπορείς να γίνεις η επόμενη star της χώρας σε υποστηρίζει και σε θαυμάζει πραγματικά και ουσιαστικά.

9. Είναι πάντα ενθουσιασμένος να σε συναντήσει. Και φυσικά το αντίθετο. Ακόμα και αν τον είδες χτες θέλει και σήμερα να σε δει. Λες και οι φίλοι του έχουν χαθεί από προσώπου γης (και ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτο!).

Διαβάστε ακόμη:

Xωρίσατε; 9 σημάδια ότι τον ξεπέρασες πρώτη!