Άντρας εγωιστής; Τα σημάδια που δε θα σε ξεγελάσουν ΠΟΤΕ

Ερμιόνη Σαρρή
Άντρας εγωιστής; Τα σημάδια που δε θα σε ξεγελάσουν ΠΟΤΕ

Μάθε τα και πράξε... αναλόγως

Εγωισμός. 8 γράμματα τόσο καταστροφικά για μία σχέση ή μία φιλία. Φήμες θέλουν τις γυναίκες να είναι εγωιστικά πλάσματα και να ταλαιπωρούν τα αρσενικά με τα τερτίπια τους, αλλά αυτές έχουν αντίθετη άποψη. Και ναι, εκεί έξω σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν άντρες εγωιστές που κάνουν τις γυναίκες να σηκώνουν τα χέρια ψηλά και να απορούν για το πώς πρέπει επιτέλους να συμπεριφερθούν.

Εμείς θα κάνουμε το χρέος μας (όπως πάντα) και θα σου αναφέρουμε μερικά τρανά παραδείγματα που θα χτυπήσουν το καμπανάκι για το «είναι» του συντρόφου σου ή wannabe συντρόφου σου. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε πάνω σου. Πάντως αν βρεις τα κόλπα για να χειριστείς μερικές τέτοιες καταστάσεις, θα σε παρακαλούσαμε πολύ να μας στείλεις άμεσα τα tips σου.

Δεν παραδέχεται ποτέ το λάθος του: Εσύ βρίσκεσαι απέναντί του και χτυπιέσαι μέχρι επιτέλους να πει τη φράση: Ναι συγνώμη, λάθος μου. Η ώρα περνάει, η μέρα γίνεται νύχτα και αυτός μπορεί με χιλιάδες επιχειρήματα να προσπαθήσει να ρίξει όλο το φταίξιμο σε σένα (ή σε οποιοδήποτε άλλον). Ναι ακόμη και αν μέσα του ξέρει πως ήταν απαράδεκτος που σε πρόσβαλε μπροστά στην παρέα σας, αυτός θα θυμηθεί μία δική σου κουβέντα από το 2003 και θα σου αποδείξει, ότι δεν είναι και ο μόνος στη σχέση αυτή που το έχει κάνει. Πού το θυμάται; Μμμ και ακόμη δεν έχεις καταλάβει τίποτα για αυτόν!

Αισθάνεται μοναδικός: Δεν τον έχεις ακούσει να λέει καλή κουβέντα ούτε για τον ίδιο του τον αδερφό . Ίσα ίσα, όταν αισθάνεται την καρέκλα του να τρίζει τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ποιος σου είπε, πως ο κολλητός του έχει περισσότερες κατακτήσεις; Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα και για αυτό μην εκφέρεις γνώμη. Το ότι σου έχει κρύψει 5,10,100 κατακτήσεις για να μη σε πληγώσει, δε σημαίνει ότι ο Μιχαλάκης είναι πιο ωραίος από αυτόν. Και φυσικά, μην ξεχνάς, πως ο αδερφός του τα έχει βρει όλα έτοιμα ενώ αυτός μπήκε από μικρός στα δύσκολα.

Δεν εκφράζεται ποτέ: Να μωρέ, το έχεις απωθημένο μία φορά να χτυπήσει το κινητό σου στη 1:00 τα ξημερώματα απλά και μόνο επειδή ήθελε να σου πει... Σε αγαπώ. Δεν ανοίγει τα χαρτιά του εύκολα και βασικά δεν τα ανοίγει ποτέ... πρώτος. Του αρέσει να ακούει, πως οι τριγύρω του τον αγαπάνε και γενικώς πεθαίνει όταν ο κόσμος τον ανεβάζει, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει πρώτος τις τρίπλες στον αγώνα αυτό των συναισθημάτων.

Του αρέσει το ΕΓΩ του: Σκληροπυρηνικός άντρας θα λέγαμε, καθώς η προσωπική αντωνυμία του α΄ προσώπου βρίσκεται σχεδόν σε κάθε του πρόταση. Ο βασιλιάς(έτσι βλέπει τον εαυτό του) είναι πάντα αυτός ο κουρασμένος της παρέας, αυτός που σου τα έλεγε, αλλά εσύ δεν τον άκουσες ποτέ και φυσικά αν τον χωρίσεις σίγουρα δε θα βρείς ποτέ κανέναν σαν και αυτόν. Άντρας λαχείο, δηλαδή. Θεωρεί τον εαυτό του λαβράκι και δε σου κρύβουμε, πως πού και πού περνάει από το μυαλό του, ότι θα πρέπει να τον ευγνωμονείς που σε έχει στο πλάι του. Δεν είμαστε υπερβολικές, καθώς η ζωή μας τα έχει δείξει και η ειλικρίνειά μας δε μας αφήνει να σου τα κρύψουμε.

Είναι ακόμα... παιδί: Είναι ο γόης του μαγαζιού(τα κορίτσια σφάζονται στην ποδιά του) και όμως έκανε το πρώτο βήμα. Μέχρι εδώ καλά. Εσύ όμως γνωρίζοντας το παιχνίδι του φλερτ, δεν έτρεξες το ίδιο βράδυ στο σπίτι του. Το όχι αυτό ήταν και η έναρξη της... μάχης. Ακόμη και αν προσπάθησες να τον πλησιάσεις ξανά, ο τοίχος ήταν ήδη σηκωμένος. Μα πώς τόλμησες να του αρνηθείς; Ο άντρας εγωιστής να ξέρεις, πως προτιμάει να πέσει στις σιδηροδρομικές γραμμές ενός τραίνου παρά να ακούσει ένα όχι και να φανεί ο ηττημένος της υπόθεσης. Η γνωστή χυλόπιτα είναι βαρύ χτύπημα για τους ίδιους και τους κάνει να μοιάζουν με πεισματάρικα πεντάχρονα αγόρια. Και για να μάθεις το τέλος, αυτός σίγουρα θα νικήσει και θυμήσου μας!

Και αν όλα αυτά σου έφεραν πολλές μνήμες στο μυαλό, τότε από μας Καλή σου Τύχη!

Διαβάστε ακόμα:

Eίναι ο κύριος Τέλειος; 9 σημάδια αποκαλύπτουν αν κάνει για σένα!