To σεξ βάφτηκε κίτρινο

To σεξ βάφτηκε κίτρινο

Ευτυχώς, υπάρχουν και ωραίοι ταξιτζήδες εκεί έξω, έτοιμοι για όλα.

Είμαι από τις γυναίκες που δε συμπαθούν ιδιαίτερα τους ταξιτζήδες, καθώς συνήθως καπνίζουν, ακούν άθλια μουσική, δεν έχουν καθαρά αυτοκίνητα και όταν με εξυπηρετούν μιλούν ασταμάτητα στο κινητό.

Προχτές το βράδυ, όμως, για καλή μου τύχη στο αεροδρόμιο πέτυχα έναν από τους καλούς του είδους. Και μάλιστα απ' τους πολύ καλούς. Μπήκα στο ταξί, το οποίο ήταν απρόσμενα καθαρό και μύριζε ακριβό, ανδρικό άρωμα και κάθισα στο πίσω κάθισμα. Ο οδηγός του δεν ήταν πάνω από τριάντα και όταν με ρώτησε που θέλω να με πάει, πρόσεξα πως η φωνή του ήταν ιδιαίτερα ωραία. Τουλάχιστον, σκέφτηκα, θα περάσω ευχάριστα τα υπόλοιπα είκοσι λεπτά μέχρι να φτάσω στα βόρεια προάστια που μένω.

Κάθισα, λοιπόν, πίσω του και, περιέργως, του έπιασα την κουβέντα ενώ τον τσέκαρα από τον καθρέφτη του. Μιλάγαμε ασταμάτητα και έβλεπα πως και αυτός με κοίταζε συνεχώς. Έτσι αποφάσισα να παίξω λίγο μαζί του και ξεκούμπωσα ένα κουμπί απ' το πουκάμισό μου, αφήνοντας μέρος απ' το μπούστο μου να φανεί.

Η κουβέντα συνεχίστηκε, ώσπου φτάσαμε στον προορισμό μου και την ώρα που ήμουν έτοιμη να τον πληρώσω γύρισε να μου πει τι του χρωστάω κοιτώντας με βαθιά μέσα στα μάτια. Δεν κρατήθηκα και ξεστόμισα «Θες να ανέβεις πάνω;».

Δεν ανεβήκαμε καν σπίτι μου τελικά, αλλά πήγαμε με το αυτοκίνητο σε ένα έρημο αδιέξοδο εκεί κοντά και βγάλαμε τα μάτια μας μέσα και έξω απ' το ταξί (ευτυχώς μένω στην Εκάλη και οι δρόμοι δεν είναι πολυσύχναστοι). Δεν του είπα ποτέ ότι είμαι παντρεμένη και όταν τελειώσαμε τον καληνύχτισα και έφυγα. Ήταν απλά από τα καλύτερα one night stands της ζωής μου.

Ευγενία, ετών 31