«Θέλει ελεύθερη σχέση, αλλά εγώ είμαι ερωτευμένη μαζί του»

«Θέλει ελεύθερη σχέση, αλλά εγώ  είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Τι απαντάς σε μια σχέση "μόνο σεξ" όταν εσύ έχεις συναίσθημα;

"Eκείνος θέλει ελεύθερη σχέση εγώ είμαι πολύ ερωτευμένη. Αυτός μου λέει να το πηγαίνουμε χαλαρά να περνάμε καλά και τίποτα άλλο όμως είναι συνέχεια τηλέφωνα με τις ώρες μαζί μου βλεπόμαστε τακτικά για καφέδες με τους κολλητούς του μου, πετάει μπηχτές για σχέσεις δεσμεύσεις και αλλά και οτιδήποτε και να συζητήσουμε το θέμα καταλήγει πάλι στις σχέσεις. Μου συζητάει τα προβλήματα του οικογενειακά προσωπικά επαγγελματικά όλο αυτό με έχει κουράσει μια δείχνει ότι με θέλει και την άλλη όχι ζηλεύει όποιον με κοιτάξει περίεργα δεν ξέρω τι να κάνω άλλο πραγματικά".

Αγαπητή αναγνώστρια,

Αν ήμασταν κυνικοί θα σου λέγαμε πως δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι έναν άντρα που σου λέει πως αυτό που θέλει είναι να περνάτε καλά... Στατιστικά δεν έχουμε αριθμούς, αλλά η παρατήρηση έχει δείξει πως οι ελεύθερες σχέσεις μπορεί να κρύβουν περιπέτεια και μερικές ωραίες στιγμής, αλλά σπάνια καταλήγουν σε σχέση.
Οι άντρες -τις περισσότερες φορές- ξέρουν τι θέλουν από την αρχή και που θα κατατάξουν το κορίτσι που βλέπουν μπροστά τους. Αυτό δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τη δική σου συμπεριφορά, αλλά σε ποια φάση βρίσκονται, σε ποια ηλικία και αν έχουν ξεπεράσει τις πρώην τους και πολλά ακόμη.
Αυτό που σε μπερδεύει είναι πως το αντικείμενο του πόθου σου δε στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα για το τι θέλει από σένα. Οι λέξεις του είπαν πως θέλει ελεύθερη σχέση, αλλά οι συναντήσεις και οι τα υπόλοιπα που σου λέει δείχνουν να θέλει και την καθημερινή επαφή.
Από τη δική μας πλευρά είναι ξεκάθαρο πως αυτό το αγόρι θέλει τα καλά μιας σχέσης χωρίς καμία υποχρέωση και δέσμευση. Αν το δεις καθαρά είναι εγωιστικό. Και είναι πολύ πιθανό να μην πάρεις αυτό που θες (λέγε με σχέση) αν συνεχίσεις να του δίνεις αυτό που θέλει χωρίς δεσμεύσεις. Γιατί να σου ζητήσει να είστε μαζί, αν του προσφέρεις όλο το πακέτο της σχέσης χωρίς εκείνος να είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε σένα;
Για τώρα το φλερτ σας κυλάει υπέρ του καθώς παίρνει αυτό που θέλει και εσύ όχι...
Θα ήταν σωστό για τα θέλω σου να εκφράσεις όσα θες από εκείνον χωρίς ενδοιασμό και αν η απάντησή του είναι αντίθετη από αυτά που πραγματικά θες μάλλον είναι καλύτερα να μην του δίνεις άλλο αυτά που ζητάει.

Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις αν θες να συνεχίσεις να παίρνεις τα μισά από όσα θες.

Διαβάστε ακόμη:

«Ο φίλος μου βλέπεις ταινίες πορνό... Πώς να του πω ότι με ενοχλεί»;