Πώς θα ικανοποιήσεις τον άντρα σου στο σεξ; 4 κόλπα που θα απογειώσουν τη διάθεσή του!

Πώς θα ικανοποιήσεις τον άντρα σου στο σεξ; 4 κόλπα που θα απογειώσουν τη διάθεσή του!

Tα ξέρουμε και τα αποκαλύπτουμε...

Δεν είναι προβλέψιμοι και φυσικά δεν είναι όλοι ίδιοι. Οι ερωτήσεις μας, όμως, προς μερικά αγόρια μας έδειξαν πως οι αντρικές προτιμήσεις στο τι θεωρούν διεγερτικό συμπίπτουν... Και αυτά είναι 4 πράγματα που θέλουν στο κρεβάτι από σένα.


1. Θέλει να σε βλέπει.
Για τους άντρες αυτό που βλέπουν είναι το ίδιο απολαυστικό με αυτό που θα πάρουν. Για αυτό φρόντισε σε κάθε περίπτωση κατά τις ερωτικές σας περιπτύξεις να μπορεί να βλέπει το σώμα σου. Αυτό προϋποθέτει να αφήνεις τα φώτα ανοιχτά ή τουλάχιστον να έχεις ημίφως από μερικά κεριά. Ακόμη ένα επιτυχημένο κόλπο για να τον διεγείρεις οπτικά είναι να μην βγάλεις όλα σου τα ρούχα! Οι άντρες λατρεύουν το να αφήνεις και κάτι για τη φαντασία τους καθώς η αναμονή απογειώνει τη διάθεσή τους. Όσο για τη στάση που λατρεύουν είναι εσύ από πάνω και πάλι για οπτικούς λόγους!

2. Θέλει να τον αιφνιδιάζεις.
Θα κερδίσεις πολλά σεξουαλικά μπόνους αν ξεκινήσεις εσύ το σεξ και μάλιστα στα ξαφνικά. Με αυτόν τον τρόπο "τρέφεις" τον αντρικό εγωισμό του, καθώς τρελαίνεται να ξέρει ότι δεν μπορείς να κρατηθείς για τον έρωτά του. Για μια "αυθόρμητη" αποπλάνηση πες του να συναντηθείτε στην τουαλέτα κάποιου μπαρ για να ανταλλάξετε παθιασμένα φιλιά ή σ' ένα πάρτι στο σπίτι κάποιου φίλου πηγαίνετε σε κάποιο δωμάτιο και πες του πως δεν μπορείς να κρατηθείς για όταν φτάσετε σπίτι!

3. Θέλει να τον προκαλείς.
Ο καλύτερος τρόπος για να βγάλεις τα πρωτόγονα ένστικτα του είναι να του δώσεις την αίσθηση του "είμαι δική σου, πάρε με". Φίλησε τον με πάθος και μετά τραβήξου, λέγοντας του, πως αν θέλει και άλλο ας έρθει να το πάρει. Κατά τη διάρκεια της αποπλάνησης μπορείς ακόμα να του πεις "πιο γρήγορα" ή "πιο έντονα" αν νιώθεις πως ακόμα δεν έχει πιάσει τον παθιασμένο ρυθμό που θέλεις. Το να του προτείνεις ακόμη να σου σκίσει την μπλούζα θα βγάλει την πιο άγριο πλευρά του με εγγυημένα αποτελέσματα ικανοποίησης και για τους δύο.

4. Θέλει να μην κάνει απολύτως τίποτα μερικές φορές.
Περιστασιακά οι άντρες απολαμβάνουν να μην κάνουν τίποτα και να αφήνουν τον έλεγχο στη γυναίκα. Το να ξαπλώσουν και η γυναίκα να τους προσφέρει ικανοποίηση είναι η απόλυτη φαντασίωση για τους άντρες. Πες του να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Ξεκίνησε να τον φιλάς από το κάτω μέρος του σώματός και προς τα πάνω. Ξεκίνησε από το εσωτερικό των μηρών του, στο στέρνο του, συνέχισε με τον λαιμό του και μετά φτάσε στα χείλη του. Φίλησέ τον απαλά, αργά, σαγηνευτικά. Όταν είστε έτοιμοι για τη διείσδυση μείνε εσύ πάνω και αιφνιδίασέ τον.

Διαβάστε ακόμη:

Eίναι ο κύριος Τέλειος; 9 σημάδια αποκαλύπτουν αν κάνει για σένα!