«Τον θέλω πολύ αλλά εκείνος αδιαφορεί... μπορώ να τον κερδίσω»;

«Τον θέλω πολύ αλλά εκείνος αδιαφορεί... μπορώ να τον κερδίσω»;

Μια ακόμη αναγνώστρια μπαίνει στο δίλημμα

"Μου αρέσει παρά πολύ ένα αγόρι το όποιο δε μου δίνει σημασία. Δεν αντέχω να τον βλέπω να λέει πως γουστάρει άλλες. Μάλλον το έχει καταλάβει αλλά και πάλι δε δίνει σημασία. Δεν είμαι πολύ όμορφη αλλά πιστεύω πως έχω μια ελπίδα μακάρι να μπορέσετε να με βοηθήσετε".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Μπορεί το γράμμα σου να είναι συνοπτικό, όμως, μέσα σε λίγες λέξεις κατάφερες να μας δώσεις όλη την εικόνα του τι ακριβώς κάνεις εσύ λάθος. Αρχικά αναφέρεις πως υπάρχει κάποιος που =σε ενδιαφέρει και που ξεκάθαρα βλέπεις ότι δεν σου δίνει σημασία. Γιατί λοιπόν παιδεύεσαι με ένα αγόρι που δεν σου επιστρέφει το συναίσθημα και μάλιστα μιλάει για άλλα κορίτσια που τον ενδιαφέρουν. Δεύτερον και σημαντικότερο χαρακτηρίζεις με ευκολία τον εαυτό σου και λες πως δεν είσαι όμορφη. Θα πρέπει να θυμάσαι πάντα πως καμία γυναίκα και κανένας άνθρωπος στον κόσμο δεν πρέπει να μιλάει έτσι για τον εαυτό του. Ο καθένας μας έχει τη δική του ομορφιά και πρέπει να δεχτεί τη διαφορετικότητά του. Πρέπει να εντοπίσει εκείνα τα σημάδια που την κάνουν να νιώθει καλά και να τα αγκαλιάσει και να τα βελτιώσει. Αν δεν δεις εσύ πρώτη την ομορφιά σου πως θα κάνεις τους άλλους να την δουν;

Η άποψη μας είναι πως ένας άντρας που δεν εκδηλώνει το ενδιαφέρον του (και σε αυτό δεν φταίει) μια γυναίκα δεν έχει λόγο να περιμένει μήπως εκείνος αλλάξει γνώμη. Δεν μπορείς να τον κάνεις να σε θέλει με καμία τακτική όταν από τη αρχή δεν έδειξε σημάδια ερωτικού ενδιαφέροντος. Μην πληγώνεσαι και συνέχε την ερωτική σου διαδρομή σε άντρες που νιώθουν το ίδιο με σένα.

Διαβάστε ακόμη:

«Με κυνήγησε, φιληθήκαμε και μετά εξαφανίστηκε... Τι να κάνω;»