Τον θες πολύ; Οι 8 φράσεις που ΔΕΝ πρέπει να του πεις ποτέ για να μην τον χάσεις

Τον θες πολύ; Οι 8 φράσεις που ΔΕΝ πρέπει να του πεις ποτέ για να μην τον χάσεις

Αν τον φοβίσεις θα φύγει!

Υπάρχουν μεριικές μικρές λεξούλες που είναι απόλυτα ικανές να του χαλάσουν την ερωτική διάθεση, να του ρίξουν τον αντρικό εγωισμό και να χαλάσουν τη σχέση σας... Προσπάθησε να αποφύγεις τις παρακάτω φράσεις αν θες να τον κρατήσεις για πάντα...

1. "Ω, δεν ήξερα ότι βγαίναμε αποκλειστικά"! Είναι μια λανθασμένη και απόλυτα παρεξηγίσιμη φράση και δεν θα πρέπει να βγαίνει από τα γυναικεία χείλη είτε είστε μαζί ένα μήνα είτε ένα χρόνο. Φρόντισε να ξέρεις ότι είστε στην ίδια σελίδα (ακόμα και αν είστε friends with benefits) και άσε τις βαρύγδουπες διατυπώσεις.

2. "Πρέπει να μιλήσουμε". Μπορείς να του μιλήσεις όποτε θες. Απλά ξεκίνησε να του μιλάς. Γιατί κάνεις αυτή την εισαγωγή και τον κάνεις να υπομένει ώρες αγωνίας μέχρι να σε δει; Εκτός κι αν είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που λένε "θέλω να μιλήσουμε" και αυτό που θέλουν να πουν στον σύντροφό τους είναι να αλλάξουν τη διακόσμηση του σπιτιού! Να θυμάσαι πως αυτές οι γυναίκες -ή αλλιώς drama queens- δεν είναι καθόλου ποθητές.

3. "Χρειάζομαι λίγο χρόνο". Πρέπει να είσαι προσεκτική όταν του λες πως θες λίγο χρόνο. Εννοείς για τις επόμενες ημέρες ή θες ένα διάλλειμα από εκείνον; Γιατί το "θέλω χρόνο" ακούγεται πάντα ως χωρισμός και δεν θα βγει σε καλό ακόμα και αν έχεις καλές προθέσεις.

4. "Αν με αγαπάς τότε..." Όπως και να τελειώσεις αυτή τη φράση, η τοποθέτησή σου είναι λάθος και ανώριμη. Δεν ζεις σε παραμύθι. Οι συναισθηματικοί εκβιασμοί δεν βοηθούν.

5. "Άστο καλύτερα. Θα πάρω έναν επαγγελματία υδραυλικό αύριο". Εκτός και αν κατάφερε να πλημμυρίσει το διαμέρισμά σας μην φρικάρεις που θέλει να προσπαθήσει να φτιάξει μόνος του τη βλάβη. Δεν χρειάζεται να του κόβεις τα φτερά γιατί ξέρεις πόσο οι άντρες απολαμβάνουν τις δουλειές με τα χεράκια τους. Δείξε του εμπιστοσύνη.

6. "Είσαι έξυπνος/σέξι/άνετος ...αλλά δεν είσαι και τόσο αστείος". Υπάρχουν λίγα πράγματα χειρότερα από το να πεις σε κάποιον πως δεν έχει αίσθηση του χιούμορ. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αποκαλέσεις κάποιον "χαζούλη" από το να πεις σε έναν άντρα πως δεν είναι αστείος. Ποτέ!

7. "Σταμάτησες το γυμναστήριο;". Είναι μια σαφής διατύπωση πως έχει χαλάσει το σώμα του και είναι πολύ άκομψο. Ακόμα και αν δεν είναι και ο πιο γυμνασμένος άνθρωπος στον κόσμο αυτό το σχόλιο είναι απαγορευτικό για τον αντρικό εγωισμό.

8. "Με πόσες έχεις κοιμηθεί;". Πότε μην κάνεις σε κάποιον αυτή την ερώτηση γιατί πρώτον δεν είσαι γιατρός και δεύτερον δεν θα σου αρέσει η απάντηση. Να είσαι σίγουρη!

Διαβάστε ακόμη:

7 σημάδια αποκαλύπτουν αν είσαι ερωτευμένη με έναν άντρα εθισμένο στο σεξ