Γιατί δε σε γουστάρει; Οι 6 λόγοι που δε θα γίνεις το κορίτσι του

Γιατί δε σε γουστάρει; Οι 6 λόγοι που δε θα γίνεις το κορίτσι του

Μερικές φορές το να δεις την αλήθεια κατάματα είναι υπέροχα απελευθερωτικό!

Γνωρίζεις αγόρι. Τον θες. Τον σκέφτεσαι. Νομίζεις πως τον ερωτεύτηκες. Εκείνος, όμως, δε δείχνει το ενδιαφέρον που εσύ περίμενες. Δεν μπορείς να το δεις και επιμένεις να ονειρεύεσαι σχέση μαζί του. Δυστυχώς, αγαπητή αναγνώστρια τα πράγματα στον έρωτα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε. Για κάποιον λόγο ή λόγους απλά δεν σε γουστάρει. Και για εμάς η στιγμή που θα το συνειδητοποιήσεις είναι και η στιγμή που πρέπει να τον προσπεράσεις. Κανένας θυμός, καμία πικρία. Να θυμάσαι πως δεν είναι όλοι για όλους. Αν λοιπόν το αντικείμενο του πόθου σου δεν σε θέλει πιθανότατα να βρεις την εξήγηση στους παρακάτω 6 λόγους:

1. Προσπαθείς πολύ να τον κερδίσεις
Στην προσπάθεια σου να γοητεύσεις αυτόν τον άντρα πιθανότατα να φάνηκες απεγνωσμένη. Αυτή η συμπεριφορά αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να σε θελήσει ιδιαίτερα αν πιστεύει ότι μπορεί να σε έχει όποια στιγμή θέλει. Οι άντρες λατρεύουν το κυνήγι οπότε δώσε τους τη χαρά να κυνηγήσουν αυτοί εσένα και όχι το αντίθετο.

2. Δεν είσαι ο τύπος της γυναίκας που θέλει
Πολλές γυναίκες θεωρούν προσβλητικό όταν ένας άντρας δεν τις θέλει. Εδώ δεν έχει σημασία ποιος είναι ο λόγος, απλά δεν είσαι το σωστό άτομο για εκείνον. Μην σε ρίξει στα πατώματα αυτή η σκέψη και ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ για κανέναν. Προχώρησε στον επόμενο.

3. Θέλει κάποια άλλη
Να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως αυτός που εσύ θες μπορεί να έχει ήδη δεχτεί τα βέλη του έρωτα για κάποια άλλη. Μπορεί μάλιστα να είναι σε μόνιμη σχέση με κάποια. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Το να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι είναι η μόνη λύση.

4. Δεν σε βλέπει ερωτικά/σεξουαλικά
Αν ήσασταν φίλοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανότατα η σκέψη του να κάνετε σεξ δεν του περνάει εύκολα από το μυαλό. Αν τον βλέπεις να ενθουσιάζεται με άλλες γυναίκες, αλλά όχι με σένα, σημαίνει πως δεν έλκεται από σένα σεξουαλικά. Μπορείς να κάνεις ένα τεστ για να σιγουρευτείς. Βάλε το πιο σέξι φόρεμά σου, αυτό που αναδεικνύει το σώμα σου. Αν αντιδράσει, σχολιάσει ή αν απλά το προσέξει τότε αυτό είναι θετικό σημάδι. Αν πάλι όχι μάλλον πως σε βλέπει φιλικά και δεν μπορεί να φανταστεί τίποτα ερωτικό μεταξύ σας.

5. Δεν είναι έτοιμος για σχέση
Και όλα καταλήγουν σε αυτό! Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να το καταλάβουν, αλλά οι περισσότεροι άντρες έχουν τον τρόπο να ξέρουν αν μια γυναίκα κάνει για σύντροφός τους. Μόλις καταλάβουν ότι έχεις τα χαρακτηριστικά για να γίνεις το κορίτσι τους μετά κάνουν μια ερώτηση στον εαυτό τους... "θέλω σχέση αυτή τη στιγμή στη ζωή μου"; Αν πει όχι τότε μην ανησυχείς, βρες κάποιον που να θέλει.

6. Δεν ξέρει πως τον θες
Υπάρχει πάντα η πιθανότητα τα αντικείμενο του πόθου σου να μην έχει καταλάβει πως εσύ έχεις αναπτύξει συναισθήματα για εκείνον. Μπορείς να διευκολύνεις την κατάσταση μιλώντας του ξεκάθαρα. Δεν εννοούμε να του πεις στα ξαφνικά πως είσαι ερωτευμένη, αλλά γίνε λίγο πιο ερωτική απέναντι του και παίξε με τους κανόνες του φλερτ και της γλώσσας του σώματος.

Για περισσότερα θέματα σεξ πατήστε εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Σε όλα μαζί! Οι 4 τρόποι να φτάσετε μαζί στην απόλυτη κορύφωση!