«Θέλω να τον γνωρίσω... Καμιά ιδέα»;

«Θέλω να τον γνωρίσω... Καμιά ιδέα»;

Τι μπορείς να κάνεις για να ξεκινήσεις τη γνωριμία

"Για να τα πάρουμε από την αρχή είμαι 19 και μου αρέσει ένα π αιδί γύρω στα 26, που δουλεύει σε ένα κατάστημα κοντά στο σπίτι μου από το οποίο ψωνίζω συχνά. Λοιπόν με κοιτάει εδώ και ένα χρόνο που μου αρέσει έντονα, καμία φορά χαμογελάει όταν με βλέπει ενώ ακόμα και αν περάσω τυχαία από μπροστά από το κατάστημα όταν περπατάω με καρφώνει με το βλέμμα του. Πριν καιρό συναντηθήκαμε τυχαία στην ίδια καφετέρια και με κοίταζε συνέχεια κάπως κλεφτά. Πιστεύω ότι σίγουρα του αρέσω αλλά από πρώτο βήμα μηδέν. Τι λέτε να κάνω;;; Δεν πιστεύετε ότι του αρέσω;".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Το γράμμα σου είναι μία από τις πιο εύκολες ερωτήσεις που κληθήκαμε να απαντήσουμε. Εφόσον ξέρεις που δουλεύει το πιο απλό είναι να πας μια μέρα ίσως και με μια φίλη σου μαζί και να προσπαθήσεις διακριτικά να πιάσεις συζήτηση μαζί του -αρκεί να μην τον φέρεις σε δύσκολη θέση αφού θα βρίσκεται στον επαγγελματικό του χώρο.
Μπορείς να τον ρωτήσεις και δύο και τρεις και τέσσερις ερωτήσεις και πέντε ερωτήσεις για κάτι που θες να αγοράσεις ώστε να κερδίσεις χρόνο και να του δείξεις πως δεν σου περνάει αδιάφορος! Η πιο θετική εξέλιξη είναι να προσπαθήσει να σου ζητήσει το τηλέφωνο ή να σου κλείσει ραντεβού κάπου έξω οι δυο σας. Αν δεν τον κάνει πήγαινε ακόμη μία φορά και μετά ξέχασέ τον. Αν ήθελε είχε τις ευκαιρίες του. Τώρα όσο για το ότι σε κοίταγε κλεφτά και χαμογελούσε όταν βρεθήκατε κάπου τυχαία δεν είναι ικανά σημάδια να μας πείσουν ότι θα κάνει κίνηση. Μπορεί να δείχνει πως ενδιαφέρετε, αλλά για τώρα να μην είσαι σίγουρη για τίποτα.

Διαβάστε ακόμη:

«Τον έπιασα να φιλάει άλλη... τι να κάνω»