Εκείνος θέλει μόνο σεξ, εσύ θέλεις σχέση: Τι μπορείς να κάνεις;

Εκείνος θέλει μόνο σεξ, εσύ θέλεις σχέση: Τι μπορείς να κάνεις;

Σου θυμίζει κάτι;

"Απευθύνομαι σε εσάς για ένα θέμα ερωτικό πρώτον γιατί νομίζω ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλος άνθρωπος να μιλάω πια πάλι για αυτό το θέμα και δεύτερον επειδή περιμένω ποτέ θα κάνω το μεγάλο μπαμ. Ξεκινώντας θα ήθελα να σας πω ότι το θέμα μου αφορά ένα τύπο που γνώρισα πριν ένα μηνά περίπου. Αυτός με προσέγγισε κάνοντας με αίτημα φιλίας στο Facebook και μου μίλησε (που να μη μου μιλούσε). Μετά αρχίσαμε να μιλάμε και από κοντά δείχνοντας ενδιαφέρον που σταδιακά αυξανόταν. Γνωρίζω την παρέα του αράζαμε μαζί πολλές φορές αλλά ούτελόγος να με γυρίσει σπίτι και τα λοιπά. Κανονίσαμε να βγούμε μια μέρα για καφέ αλλά δεν εμφανίστηκε στο σημείο συνάντησης μας τον πέτυχα όμως στην καφετερία που είχαμε πει. Tέλος πάντων να μην πολυλογώ μια μέρα φιληθήκαμε αλλά δεν άλλαξε κάτι όλα ήταν όπως πριν που μιλούσαμε. Ξανακάναμε κάτι και μου έρχεται νταμπλάς καθώς μου είπε ότι δε θέλει γενικά σχέση μόνο σεξ. Και εκεί είναι που λέμε τι κάνουμε τώρα; Γιατί όσο να ναι, εγώ κόλλησα και δε θέλω να το χουμε έτσι στο φλου. Γίνεται να τον κάνω να θέλει σχέση μαζί μου; δεν ξέρω τι να κάνω με έχει επηρεάσει πολύ μόνο αυτό σκέφτομαι. Έχετε κάτι να μου προτείνετε";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Το κεφάλαιο "με θέλει μόνο για σεξ" είναι σίγουρα (και με διαφορά) το πιο συχνό προβλήματα ερωτικής φύσης ανάμεσα στις σύγχρονες γυναίκες (δεν είσαι η μόνη λοιπόν και πρέπει να νιώσεις καλύτερα). Το θετικό της υπόθεσης είναι πως πρόκεται για ένα θέμα που δεν σηκώνει πολύ ανάλυση καθώς τα δεδομένα είναι μπροστά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι μια απλή επιλογή. Εκείνος ξεκαθαρίζει τα θέλω του και εσύ μένει να επιλέξεις αν τα μισά που δίνει σε καλύπτουν.

Υπάρχουν πάντα θέματα σε περιοδικά και sites με τίτλους "πώς θα τον κάνεις δικό σου", "τρόποι για να σε θέλει" αλλά ένα είναι το μυστικό που πρέπει κάθε γυναίκα να θυμάται. Όταν το αντικείμενο του πόθου λέει πως θέλει σεξ θέλει απλά σεξ. Δεν είναι αναποφάσιστος, είναι βέβαιος. Ο κανόνας λέει πως δεν μπορείς με καμία στρατηγική να τον κάνεις να θέλει σχέση και δεν φταις εσύ για αυτό. Ίσως έχει στο μυαλό του την πληθώρα επιλογών και δεν θέλει να περιοριστεί σε μία. Ίσως δε θέλει δεσμεύσεις, καφέδες, συνομιλίες και αγκαλιές. Οποιαδήποτε τακτική από την πλευρά σου θα είναι χάσιμο χρόνο και απλά θα περιφέρεις μια αδιέξοδη κατάσταση με συναντήσεις για σεξ που θα σε πληγώνουν όλο και περισσότερο κάθε φορά (γιατί την επόμενη μέρα δεν θα σε πάρει τηλέφωνο).

Όσο και αν ταλαιπωρεί το γυναικείο φύλο το "με θέλει για σεξ" αυτό το ζήτημα είναι το πιο απλό. Όταν στο λέει ή όταν στο δείχνει εσύ απλά θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα πάρεις την προσφορά του ή θα πας παρακάτω.

Μετά από εκατοντάδες γράμματα με παρόμοιο θέμα η απάντησή μας παραμένει η ίδια:

Αν δε θες μόνο τα σεξ του και αν έχεις οποιοδήποτε συναίσθημα για εκείνον πες του ένα "ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΧΩΡΙΑ" (το κομμάτι το λέει και το υιοθετούμε) και φύγε ΤΩΡΑ για τον επόμενο διαθέσιμο.

Διαβάστε ακόμη:

«Δεν μπορώ να ξεπεράσω τον πρώην μου»