Η επιλογή συντρόφου για την πρώτη συνεύρεση μιας γυναίκας... Πότε ξέρεις ότι είσαι έτοιμη

Η επιλογή συντρόφου για την πρώτη συνεύρεση μιας γυναίκας... Πότε ξέρεις ότι είσαι έτοιμη

Ανοίγουμε το κεφάλαιο γυναίκα και πρώτη φορά...

"Είμαι 17 χρονών, το αγόρι μου είναι 24 και είμαστε τέσσερις μήνες μαζί. Δεν έχουμε ολοκληρώσει την σχέση μας, έχουμε κάνει μόνο προκαταρκτικά. Ο φίλος μου δεν βιάζεται, ούτε με πιέζει πολύ σε αυτό το θέμα. Κάνει αρκετά πράγματα για μένα, μου κάνει δώρα κλπ. Εγώ όμως δεν είμαι ακόμη σίγουρη για τα συναισθήματα μου, και δεν ξέρω εάν θέλω ακόμη να προχωρήσω μαζί του. Κάποιες φορές νιώθω την ανάγκη και θέλω να το κάνω αλλά μετά κολλάω και δεν μου βγαίνει. Τι να κάνω; Πώς θα καταλάβω ότι είμαι εντελώς έτοιμη";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Η πρώτη σεξουαλική επαφή είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή κάθε γυναίκας. Είναι η φορά που δεν θα ξεχάσεις και είναι η στιγμή που ανοίγεις ένα ολόκληρο βιβλίο στη ζωή σου. Η ζωή δείχνει πως η πρωτη φορά μπορεί να μην είναι η κινηματογραφική συνεύρεση που έχεις φανταστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου ώστε οι συνθήκες να είναι σωστές.

Και αυτό αφορά κυρίως στην επιλογή του άντρα που θα επιλέξεις για πρώτο εραστή. Από τις εκφράσεις που χρησιμοποίησες φαίνεται μια διστακτικότητα από τη πλευρά σου. Δεν είσαι ακόμη σίγουρη για τα συναισθήματά σου, μιας και μας λες ότι μερικές φορές δεν σου βγαίνει. Υπάρχει η αντίληψη - και είναι πολύ σωστή - πως όταν μια γυναίκα είναι πραγματικά έτοιμη για αυτό το βήμα το ξέρει, το αναγνωρίζει και δεν έχει δεύτερες σκέψεις. Ίσως λοιπόν θα ήταν καλύτερα να περιμένεις μέχρι να το νιώσεις. Άλλωστε το νεαρό της ηλικίας σου σου επιτρέπει να το καθυστερήσεις αν θες.

Θα δεις πως μόλις νιώσεις έτοιμη δεν θα χρειαστεί να ρωτήσεις κανέναν!

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ένας άντρας θέλει δύο γυναίκες... Τον δέχεσαι ή όχι;