Tι να κάνεις όταν θέλει μόνο σεξ; Η απάντηση είναι πιο απλή από όσο νομίζεις

Tι να κάνεις όταν θέλει μόνο σεξ; Η απάντηση είναι πιο απλή από όσο νομίζεις

Έχει συμβεί σε όλες!

"Μιλούσα με έναν τύπο κάποιους μήνες μετά εξαφανίστηκε, δεν έστελνε και έτσι δεν επικοινώνησα και εγώ... Μου στείλε τις προάλλες μήνυμα και μου μιλάει γλυκά αλλά μιλάει πιο πολύ για κρεβάτι και επίσης θέλει να κάνω ότι θέλει αυτός. Τι να κάνω ; Είμαι 18 ετών".

Αγαπητή αναγνώστρια,

Μπορεί να μη μας έστειλες πολλές πληροφορίες για τον άντρα αυτόν, αλλά από τις λιγοστές πληροφορίες που μας έδωσες δείχνει να είναι μια περίπτωση στην οποία εκείνος αναζητά το σεξ και μόνο τουλάχιστον με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Αναπτύσσεις επικοινωνία, εκείνος χάνεται ξαφνικά και επιστρέφει χωρίς κάποια εξήγηση πιο γλυκός από ποτέ. Ο λόγος; Γιατί θέλει κάτι από σένα! Αν μάλιστα όπως λες κάνει συχνή αναφορά στο σεξ σας τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ξεκάθαρα.

Το κίνητρό του φαίνεται να είναι ξεκάθαρο και εσύ αν έχεις στο μυαλό σου πως από εκείνον θες σχέση μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείς αν αξίζει να μπεις στον κόπο. Αν νιώθεις πάντως πως θες σχέση τότε καλύτερα να τον ενημερώσεις για το πώς βλέπεις εσύ την επικοινωνία σας και τη "σχέση" σας. Εφόσον γίνει και λεκτικά ξεκάθαρος για τα θέλω του απέναντι σου και δεν σου δώσει αυτό που ζητάς μπορείς να αποχωρίσεις για να κερδίσεις χρόνο και... πιθανόν και πολύ πόνο!

Στείλε το δικό σου γράμμα στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Παντρεμένοι και οι δύο σε μια αδιέξοδη σχέση...