Μπορείς να εμπιστευτείς έναν άντρα που εξαφανίζεται και επιστρέφει χωρίς εξήγηση;

Μπορείς να εμπιστευτείς έναν άντρα που εξαφανίζεται και επιστρέφει χωρίς εξήγηση;

Πότε το αρκετά είναι αρκετά;

"Η ιστορία μου η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμη είναι η εξής: Τον γνώρισα μια μέρα έξω από το σπίτι μου και μετά συνειδητοποίησα ότι πλέον είναι γείτονας μου. Αρχίσαμε και μιλήσαμε Facebook για αρκετό καιρό... Επιτέλους συναντηθήκαμε κάναμε κάτι δυο φορές και μετά από καιρό επειδή μαθεύτηκε τσακωθήκαμε και δεν μιλήσαμε για μισό χρόνο... Μετά συναντηθήκαμε σε ένα κλαμπ τυχαία και μου μίλησε μετά από τόσο καιρό μετά άρχισε ενδιαφέρεται... Κανονίσαμε και τίποτα σαν να βρήκε άλλη... Πάλι με άφησε! Έγινε αυτό άλλες 3 φορές σαν να με είχε δεδομένη! Μετά από καιρό πάλι μου μιλάει μου ζήτησε συγνώμη (που ποτέ δεν το είχε κάνει) και μου μιλάει πολύ τρυφερά και ωραία όπως καμία αλλά φορά! Τι να κάνω; Να γυρίσω πάλι; Μ' αρέσει πολύ για να μην γυρίσω! Δεν θέλω να με θεώρει δεδομένη! Και θέλω να με δει σοβαρά!Πως να τα κάνω αυτά;

Aγαπητή αναγνώστρια,
Τα αγόρια που στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα ή που δείχνουν ενδιαφέρον και μετά από λίγο εξαφανίζονται χωρίς προφανή λόγο και επιστρέφουν χωρίς εξήγηση δεν τα είχαμε ποτέ αδυναμία.
Έναν άνθρωπος που δεν μπορείς να εμπιστευτείς από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι κακός σύντροφος και συνήθως (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια) συνεχίζει την μπερδεμένη συμπεριφορά του και μέσα σε σχέση. Είναι σημάδι ανωριμότητας και αυτό μόνο εκείνος μπορεί να δουλέψει. Για εμάς θα έπρεπε να ρωτήσεις από την πρώτη στιγμή γιατί εξαφανίζεται και αν ο λόγος ήταν ανούσιος να μην του ξαναδώσεις ευκαιρία ΠΟΤΕ.
Είμαστε της άποψης πως πρέπει να συγχωρούμε και να μην "κόβουμε" από τη ζωή μας ανθρώπους εύκολα, αλλά όταν μια κατάσταση γίνεται εξαιρετικά επαναληπτική στην οποία κάνεις μονίμως εσύ υποχωρήσεις τότε πρέπει να σταματήσει. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις υπομονή να δεις κάποιον που δεν είστε σε σχέση και που δεν σου έχει πει ποτέ ότι θέλει κάτι από σένα.
Η συμβουλή μας είναι να σταματήσεις να σκέφτεσαι έναν άνθρωπο που δεν έχει εκδηλώσει ουσιαστικό ενδιαφέρον για σένα. Η στάση σου μέχρι στιγμής του έχει δείξει πως δέχεσαι τη συμπεριφορά του και πως θα είσαι πάντα εκεί όταν επιστρέψει. Έτσι όμως δεν σε σέβεται. Κόψε την επικοινωνία και αν ποτέ επιστρέψει με συγκεκριμένα θέλω κάνε μια τελευταία προσπάθεια. Αν δεν σου πει κάτι ξεκάθαρο ή έχει την ίδια συμπεριφορά προχώρησε στον επόμενο. Θα είναι καλύτερος!

Στείλε τη δική σου ιστορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Tι να κάνεις όταν θέλει μόνο σεξ; Η απάντηση είναι πιο απλή από όσο νομίζεις