5 πράγματα που μια δυνατή γυναίκα δεν πρέπει να απαιτήσει ποτέ από έναν άντρα

5 πράγματα που μια δυνατή γυναίκα δεν πρέπει να απαιτήσει ποτέ από έναν άντρα

Μείνε μακριά από τους καβγάδες!

Αν η ερωτική σου ζωή πρέπει να σε διδάξει ένα και μόνο πράγμα είναι η σοφία να αποφεύγεις τις περιττές διαφωνίες και τους ανούσιους τσακωμούς, μένοντας μακριά από παράλογες απαιτήσεις. Απαιτήσεις που αν το σκεφτείς απλά αποκαλύπτουν τις προσωπικές σου ανασφάλειες.

Αυτές είναι οι 5 συνηθέστερες γυναικείες απαιτήσεις που πρέπει να αφήσεις στην άκρη...

1. Μην τον πιέσεις να σου πει μια φίλη σου βρίσκει γοητευτική. Γιατί να χρειάζεσαι μια τέτοια πληροφορία; Δεν έχει κανένα νόημα και δεν υπάρχει καμία σωστή απάντηση για σένα ή για εκείνον. Αν σου απαντήσει ποια φίλη σου βρίσκει πιο ωραία θα του κρατήσεις μούτρα. Αν πάλι σου πει καμία μπορεί να προσβάλλει τα κορίτσια σου ή να θεωρήσεις πως λέει ψέματα. Οπότε ξέχασε για πάντα αυτή την περιττή ερώτηση.

2. Μην τον πιέζεις να περνάει λιγότερη ώρα με τους φίλους του. Πιθανόν να μην καταλαβαίνεις γιατί θέλει να περνά πέντε ώρες να παίζει videogames με τα υπόλοιπα παιδιά... αλλά μάντεψε! Ούτε εκείνος καταλαβαίνει πως μπορες να βγαίνεις με τις φίλες σου για ψώνια άλλες πέντε ώρες για να βρεις τα νέα σύνολα της σεζόν. Όσο όμως βρίσκετε χρόνο ο ένας για τον άλλον άσε τον σύντροφό σου να περνά χρόνο με δραστηριότητες που τον ευχαριστούν. Ένας ευτυχισμένος άντρας είναι ένας ευτυχισμένος σύντροφος.

3. Μη απαιτείς να σε παίρνει μαζί του σε κάθε κοινωνικό γεγονός. Ο σύντροφός σου έχει μια κοινωνική ζωή εκτός εκείνης που μοιράζεστε μαζί. Το να τον πιέζεις για να πας μαζί του στην έξοδο με τους συναδέλφους του ή στο γήπεδο την Κυριακή σε κάνει να φαίνεσαι ανασφαλής.

4. Μην του ζητήσεις να αλλάξει. Την εμφάνισή του ή τις παρέες του ή τη δουλειά του. Οι γυναίκες έχουν πάντα την τάση να ερωτεύονται τις προοπτικές που βλέπουν σε έναν άντρα. Τη στιγμή, όμως, που θα τον σκεφτείς ως project και όχι ως σύντροφο τα προβλήματα αρχίζουν.

5. Mην επιμένεις να ποστάρει φωτογραφίες σας στα social media.To να έχεις μια μακρόχρονη σχέση μαζί του και να μην έχετε κάνει ούτε μία κοινή εμφάνιση στους λογαριασμούς σας στο διαδίκτυο είναι λίγο ύποπτο. Το να τον πιέζεις, όμως, να δημοσιεύσει τη φωτογραφία που είστε αγκαλιά και φιλιέστε μπροστά στο ηλιοβασίλεμα από τις διακοπές σας είναι αστείο και περιττό.

Διαβάστε ακόμη:

Σε θέλει αλλά δε σου ζητάει να βγείτε; 6 λόγοι εξηγούν τη συμπεριφορά του