Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες; 7 αγόρια μας περιέγραψαν την ιδανική σύντροφο

Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες; 7 αγόρια μας περιέγραψαν την ιδανική σύντροφο

Και όσα μας είπαν μπορεί να σε εκπλήξουν!

Πριν μερικές δεκαετίες η "γυναίκα για σπίτι" ήταν εκείνη που μεγάλωνε τα παιδιά, έφερνε βόλτα το νοικοκυριο και είχε έτοιμο ζεστό το φαγητό στις 5 το απόγευμα όταν επέστρεφε σπίτι ο άντρας. Τα χρόνια πέρασαν, ο ρόλος της γυναίκας διαφοροποιήθηκε και τα στοιχεία που κάνουν μια γυναίκα ιδανική για σχέση είναι τελείως διαφορετικά...
Ρωτήσαμε 7 άντρες και μας αποκάλυψαν ποιο στοιχείο αναζητούν σε μια σύντροφό ζωής. Οι απαντήσεις τους μας ξάφνιασαν!

1."Να με δέχεται όπως είμαι χωρίς να θέλει να με αλλάξει. Όχι, μόνο να της αρέσουν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα μου, αλλά ακόμα και εκείνα τα εκνευριστικά. Το να με δέχεται όπως ακριβώς είμαι σημαίνει πως με αγαπάει". Βασίλης, 35 ετών.

2 "Να έχει χιούμορ. Το στοιχείο που αναζητώ σε μια γυναίκα που βλέπω πιο σοβαρά είναι να έχει αίσθηση του χιούμορ. Ναι, θα ήθελα να είναι ευγενική, αυθεντική και περιπετειώδης, αλλά το χιούμορ είναι πρωταρχικό. Το να μπορούμε να γελάμε μαζί είναι στοιχείο μιας μακρόχρονης σχέσης". Στάθης, 36 ετών.

3. "Να μπορεί να μαγειρεύει. Μπορεί να ακουστεί οπισθοδρομικό ή σεξιστικό, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση. Θέλω να μαγειρεύει όχι γιατί την θέλω στην κουζίνα, αλλά γιατί εγώ δεν μπορώ να μαγειρέψω ενώ το φαγητό είναι η αδυναμία μου. Αν το δικό μου πάθος είναι το φαγητό και το δικό της να μαγειρεύει τότε τι μπορεί να πάει λάθος στη σχέση μας"; Αντρέας, 29 ετών.

4."Να με προκαλεί. Όχι, με την σεξουαλική έννοια. Να με προκαλεί να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Να θέλω να πετύχω τους στόχους και να με εμπνέει να αναζητώ το καλύτερο για μένα". Κώστας, 33 ετών.

5. "Να είναι στοργική. Όταν σκέφτομαι τον γάμο των γονιών μου συνειδητοποιώ πως η δική μου μαμά δεν προσέφερε πολύ συναισθηματική υποστήριξη στον μπαμπά μου. Μάλωναν συχνά και δεν έδειχναν τρυφερότητα ο ένας στον άλλον. Εξαιτίας αυτού μια γυναίκα που είναι στοργική είναι αυτή που θέλω να έχω στο πλάι μου. Δεν θέλω τα παιδιά μας να αναρωτιούνται αν οι γονείς τους αγαπιούνται. Θέλω να το βλέπουν". Μιχάλης, 36 ετών.

6. "Να έχει τη δική της ζωή. Στο δικό μου μυαλό μια γυναίκα που είναι ανεξάρτητη είναι η καλύτερη επιλογή για σχέση ή γάμο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχει τη δική της καριέρα, τους δικούς της φίλους, τα δικά της όνειρα. Και αυτό φυσικά να θέλει και εκείνη από μένα". Αντώνης, 31 ετών.

7. "Να μη με φέρνει σε δύσκολη θέση όταν είμαστε έξω. Να μην με προσβάλλει μπροστά στους φίλους μου. Να μην τσακώνεται μαζί μου μπροστά σε άλλους. Να μην εκθέτει τα προβλήματά μας στην παρέα μας και γενικά να κρατάει προσωπική μας ζωή για εμάς. Για κάποιον λόγο αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό κριτήριο". Κυριάκος, 34 ετών.

Διαβάστε ακόμη:

Θες περισσότερο καυτό σεξ; Αυτά τα μυστικά θα σε φέρουν πιο κοντά στην απόλαυση