Oι 7 σκέψεις που σε τρελαίνουν μετά από ένα καυτό one night stand

Oι 7 σκέψεις που σε τρελαίνουν μετά από ένα καυτό one night stand

Δεν είναι η μόνη που κάνεις αυτές τις σκέψεις!

Ήταν πολύ ωραίος για να μην υποκύψεις; Ήταν πολλά τα σφηνάκια που σε κέρασε η παρέα; Ήταν δύσκολος ο τελευταίος σου χωρισμός και είπες να το ρίξεις λίγο έξω; Όποιος και αν ήταν ο λόγος που "επένδυσες" σε ένα one night stand οι επόμενες ώρες μετά από το καυτό ερωτικό σου βράδυ γεμίζουν το γυναικείο μυαλό με σκέψεις... Οι 7 επικρατέστερες είναι αυτές και στις αναλύουμε για να καταλάβεις πως πρέπει να δεις τα πράγματα χαλαρά...

Mήπως "έπεσα" πολύ εύκολα;
Πρόσθεσες ακόμη έναν αριθμό στη λίστα με τους συντρόφους σου ενώ ήξερες πως δεν θα τον ξαναδείς ποτέ. Η σκέψη είναι μάταιη καθώς δεν έχει σημασία με πόσους αποφασίζεις να απολαύσεις την σωματική πράξη του έρωτα αρκεί να το κάνεις με ασφάλεια. Άσε τους αριθμούς. Ανακάλυψε τη σεξουαλικότητά σου με προφύλαξη.

Θα με πάρει τηλέφωνο;
Μπήκες στη διαδικασία ενός night stand γνωρίζοντας τους κανόνες. Δεν χρειάζεσαι ερωτική επιβεβαίωση από κάποιον που μόλις γνώρισες για το αν είσαι κορίτσι για σχέση. Αν δεν σε πάρει τηλέφωνο απέφυγε τις κριτικές για τον εαυτό σου. Αν σε χαρακτήρισε κάπως τότε ο τύπος είναι απλώς χάσιμο χρόνου.

Πρέπει να κάνω τεστ για ΣΜΝ την επόμενη μέρα;
Δεν θυμάσαι πως έγιναν όλα με λεπτομέρεια και τώρα έχεις άγχος. Είναι πολύ λογικό να φρικάρεις όταν έκανες σεξ με κάποιον για τον οποίο δεν ξέρεις πράγματα για το ερωτικό του παρελθόν. Αν χρησιμοποιήσατε προφυλακτικό είσαι περισσότερο καλυμμένη. Αν δεν χρησιμοποιήσατε για να είσαι και εσύ πιο ήρεμη επισκέψου τον γυναικολόγο σου και ζήτησε να κάνεις ένα τεστ.

Πώς να βρήκε το σεξ μας;
Δεν θέλεις να νομίζει πως το σεξ σας ήταν κακό. Από την άλλη όμως εξαιτίας του ποτού, που είχες καταναλώσει, δε θυμάσαι κάθε λεπτομέρεια της βραδιάς. Πιθανόν να μην ήσουν χτες το βράδυ και η καλύτερη σου εκδοχή! Μην ανησυχείς και αυτός το ίδιο αναρωτιέται. Αν σου άρεσε ή όχι;

Να κάνουμε σεξ τώρα που ξυπνήσαμε;
Δε θες να μείνεις περισσότερο από όσο χρειάζεται με κάποιον που κοιμήθηκες μαζί μεν, αλλά δεν ξέρεις και τίποτα για αυτόν δε. Επίσης με το φως της ημέρας δεν ξέρεις πόσο νόστιμος είναι! Όπως και να έχει κάνε αυτό που αισθάνεσαι. Αν νιώθεις πως τον θες κάνε σεξ! Αν όχι, μπορείς να αποχωρήσεις!

Να του ζητήσω κάτι να φάω/να του πω να με πάει σπίτι;
Δε θες να δείξεις πως τον έχεις ανάγκη γιατί δεν τον ξέρεις και έτσι οι συνομιλίες σας ακούγονται αμήχανες. Πάρα αυτά έχεις κάθε δικαίωμα να του πεις πως μετά το ξενύχτι και το ποτό θες να τσιμπήσεις κάτι. Όπως και το να του προτείνεις να σε πάει σπίτι μιας και δεν έχεις αμάξι και φοράς ακόμα το σέξι φόρεμα σου από χτες το βράδυ! Το να σε πάει σπίτι είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει.

Να τον φιλήσω ή όχι;
Ξύπνησες και νομίζεις πως είναι γλυκούλης. Θες να τον φιλήσεις, αλλά δε ξέρεις πως θα φανεί. Δε θες να νομίζει πως ονειρεύεσαι σχέση. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος, όμως, στο να του δώσεις ένα αποχαιρετιστήριο φιλί στα χείλη. Άλλωστε πριν λίγη ώρα κάνατε σεξ. Φίλα τον με αυτοπεποίθηση λοιπόν.

Διαβάστε ακόμη:

Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον: 5 σημάδια πως έχετε αξεπέραστη σεξουαλική χημεία