Γιατί σκέφτεσαι έναν άντρα που δεν σου δίνει ούτε τα μισά από όσα θες;

Γιατί σκέφτεσαι έναν άντρα που δεν σου δίνει ούτε τα μισά από όσα θες;

Κάποια στιγμή το αρκετά είναι αρκετά

"Είχα ένα φλερτ πριν από λίγα χρόνια με ένα παιδί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Όμως όταν τελείωσε το καλοκαίρι και έφυγα από το νησί προσπάθησα να απομακρυνθώ, αλλά αυτός προσπαθούσε για αρκετά χρόνια να με πλησιάσει με διάφορους τρόπους και όχι πάντα με όμορφο τρόπο... Γενικά ήταν πολύ πιεστικός. Αυτή του η στάση μου δημιούργησε πρόβλημα και στην επόμενη σχέση που έκανα. Μετά από λίγα χρόνια αυτός έκανε σχέση με μια άλλη κοπέλα που διήρκεσε αρκετούς μήνες. Προσπάθησε να ξανασυμβεί κάτι μεταξύ μας όταν ξανασυναντηθήκαμεενώ τα είχε με αυτή την κοπέλα αλλά κράτησα απόσταση και μετά αφού την χώρισε με πλησίασε για ακόμα μία φορά και μείναμε μαζί για λίγους μήνες. Είχαμε όμως προβλήματα και εγώ του εξέφραζα τους ενδοιασμούς μου γιατί λόγω του επαγγέλματός του θα έπρεπε να είμαστε για αρκετούς μήνες μακριά ο ένας από τον άλλο. Τότε αποφάσισε λοιπόν ότι ήθελε να γυρίσει στην πρώην του την οποία καθ' όλη την διάρκεια που ήμασταν μαζί την κατηγορούσε συνεχώς και ο ίδιος αλλά και μαζί με τους φίλους του. Έπειτα από αυτή του την απόφαση έκοψε κάθε δίοδο επικοινωνίας... Προσπάθησα στην αρχή να μιλήσουμε αλλά μετά σταμάτησα κάθε προσπάθεια...Το ενδιαφέρον είναι ότι οι φίλοι του που με έχουν γνωρίσει προτιμούσαν εμένα και έχουμε κρατήσει επαφές σχεδόν με όλους..Απλά δεν ξέρω πως να αντιδράσω όταν τον/την συναντήσω..."

Αγαπητή αναγνώστρια,
Αναγνωρίζεις το πρόβλημα, αλλά δεν είσαι έτοιμη να το αφήσεις πίσω σου. Άρα έχεις κάνει τη μισή διαδρομή!
Αυτός ο άντρας που περιγράφεις και σε ενδιαφέρει είναι ένας άντρας αναξιόπιστος, αναποφάσιστος και εγωιστής. Και ο μόνος λόγος που είναι όλα αυτά είναι γιατί μπορεί! Μπορεί με τη δική σου ανοχή τον αφήνεις να σε πληγώνει. Όσο βλέπει το ενδιαφέρον σου παρά τις πράξεις του με δε δείχνουν εκτίμηση προς το πρόσωπό σου τότε μπορεί να συνεχίσει να φέρεται αναλόγως. Πολλές φορές μπορούμε να δεχτούμε πως το συναίσθημα μας κάνε τυφλούς, αλλά έρχεται η στιγμή που πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας ώστε από ερωτευμένοι να γίνουμε ευτυχισμένοι.
Ο ίδιος από ότι μας λες δεν σου έταξε κάτι και για αυτό δεν θα πρέπει να τον κατηγορήσεις. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι ότι δεν έχεις λόγο να σκέφτεσαι κάποιον που δεν σου δίνει και δεν έχει σκοπό να δώσει στο ελάχιστο από αυτό που θες.
Βγες έξω και βρες αυτόν που σου αξίζει.

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Μπορείς να διατηρήσεις το σεξουαλικό πάθος σε μια μακρόχρονη σχέση;