Τι πρέπει να κάνεις όταν δεν ξέρεις αν σε θέλει

Τι πρέπει να κάνεις όταν δεν ξέρεις αν σε θέλει

Ντροπαλός ή αδιάφορος;

"Έχω πρόβλημα με ένα αγόρι. Μου αρέσει και το έχω δείξει αρκετά έντονα πιστεύω ουσιαστικά εγώ έκανα την πρώτη κίνηση. Ο ίδιος δεν κάνει πίσω στο φλερτ μου είναι γλυκός αλλάζει με την καλή έννοια κάθε φορά που είμαστε μαζί, απορρίπτει ότι κακό σχόλιο έχει ακουστεί για μένα, βγαίνει έξω μόνο επειδή είμαι εγώ κ.α. Το θέμα είναι ότι μόνο εγώ κάνω κινήσεις. Στην αρχή φαντάστηκα ότι είναι ντροπαλός αλλά έχω την εντύπωση πως κάτι άλλο μπορεί να τρέχει. Δεν ξέρω αν είναι σίγουρος άμα με θέλει ως καλή φίλη η σχέση αλλά δεν είναι από τα άτομα που πληγώνουν. Τι πιστεύετε; Μπορώ να κάνω κάτι";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Το αντικείμενο του πόθου σου δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει γιατί αν διαβάζεις τη στήλη μας θα ξέρεις πως ένας άντρας που θέλει το δείχνει! Μπορεί να φταίει το νεαρό της ηλικίας του ή πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θέλει ή πως έχει αποφασίσει ότι του ταιριάζεις περισσότερο ως φίλη. Όπως και να έχει για να μπορέσεις να πας ένα βήμα πιο μπροστά και να μην περιμένεις εναγωνίως την κίνησή του καλό θα ήταν μέσα στη συζήτηση να κάνεις την προσπάθειά σου να του δείξεις πως θες κάτι παραπάνω από φιλία. Μικρά υπονοούμενα που θα τσεκάρεις πως θα αντιδράσει, ένα άγγιγμα στο χέρι , ένα βραδινό μήνυμα.
Αν δεν κάνεις την κίνηση εκείνος μπορεί να μην την κάνει ποτέ και να παραμένει στο μυαλό σου για καιρό. Δεν έχεις λόγο να περιμένεις άλλο. Κάνε την κίνησή σου και αν θέλει τη φιλία σου κράτησέ τον για φίλο και βγάλε το ερωτικό από το μυαλό σου.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ η λύση είναι μονάχα μία...