Αυτές είναι οι ερωτικές στάσεις που αυξάνουν τη σεξουαλική οικειότητα

Αυτές είναι οι ερωτικές στάσεις που αυξάνουν τη σεξουαλική οικειότητα

Χάρισε περισσότερη απόλαυση στις ερωτικές σου συνευρέσεις

Μια σεξουαλική επαφή δεν πρέπει να είναι απλώς σεξ. Πρέπει να γίνει το μέσο που δύο σύντροφοι εκφράζουν τα συναισθήματά τους, τον πόθο τους ο ένας για τον άλλον και παράλληλα να βιώνουν με ένταση τη συναισθηματική οικειότητα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως υπάρχουν συγκεκριμένες σεξουαλικές στάσεις που μετατρέπουν τη σεξουαλική ένταση σε συναισθηματική. Αυτές οι στάσεις επιτρέπουν σε δύο εραστές να έρθουν πιο κοντά με την οπτική επαφή, τα χάδια και τα αγγίγματα σε μια υπέροχη συναισθηματική ένωση.

Γυναίκα από πάνω
Ο άντρας ξαπλωμένος στο κρεβάτι με τη γυναίκα πάνω του προσφέρει οικειότητα και στους δύο εραστές. Εκείνος βασίζεται στην ταχύτητα και στον ρυθμό που δίνει η γυναίκα ενώ εκείνος βλέπει το ολόγμυνο σώμα της. Ιδανική στάση για πολλά αγγίγματα από την πλευρά του άντρα.

Αγκαλίτσα;
Σε αυτή την στάση ο άντρας καθιστός στην άκρη του κρεβατιού κρατά στην αγκαλιά τη γυναίκα, που έχει μπλέξει τα πόδια της γύρω από τη μέση του ενώ τα χέρια της είναι γύρω από το λαιμό του. Σε αυτή την κατάσταση ο ρυθμός μπορεί να είναι αργός, τα φιλιά μπορεί να είναι παθιασμένα και η διαρκής οπτική επαφή δημιουργεί μια εξαιρετικά ρομαντική διάθεση.

Ιεραποστολική με προνόμια
Η ιεραποστολική στάση είναι ούτως ή άλλως μια πολύ οικεία στάση για να κάνεις σεξ καθώς υπάρχει και οπτική επαφή, αλλά και σωματική επαφή κατά μήκος των σωμάτων. Για να αυξήσεις την οικειότητα μεταξύ σας ο άντρας μπορεί να σε κρατάει από τη μέση και να τοποθετήσει τα πόδια του έξω από τα δικά σου σαν να σε "κλειδώνει".

Στάση κουτάλι
Παρά το γεγονός πως σε αυτή τη στάση δεν υπάρχει οπτική επαφή δημιουργεί έντονη συναισθηματική επαφή καθώς το σώμα του άντρα αγκαλιάεζει προστατευτικά τη γυναίκα με όλο το σώμα του. Ακόμη είναι υπέροχη στάση για χάδια, αγγίγματα σε όλο το σώμα ακόμα και για να κρατάτε το χέρι του άλλου.

Χωρίς χέρια
Με τον άντρα να κάθεται στην καρέκλα και τη γυναίκα στην αγκαλιά του, κοιτώντας τον, το ζευγάρι έχει και face to face επαφή, αλλά και δυνατότητα για φιλιά, ψιθύρους στο αυτί και ελεύθερα χέρια για αγγίγματα.

Διαβάστε ακόμη:

Τι προσπαθούν να σου πουν τα σεξουαλικά όνειρα που βλέπεις για την ερωτική σου ζωή

DPG Network