Δεν έχεις σχέση για πολύ καιρό; Τι μπορείς να κάνεις

Δεν έχεις σχέση για πολύ καιρό; Τι μπορείς να κάνεις

Είσαι μόνη και δεν είσαι η μόνη!

"Γεια σας είμαι 18 χρονών και πρωτοετής φοιτήτρια... Είχα μια σχέση πριν ένα χρόνο που κράτησε πέντε μήνες (με το ζόρι). Μετά από αυτή την σχέση δεν έκανα άλλη μέχρι τώρα. Περίμενα ότι όταν θα μπω στη σχολή μου και θα έχω ελεύθερο χρόνο γιατί λογω των πανελληνίων πέρυσι έτρεχα συνέχεια θα δω και εγώ μια άσπρη μέρα. Έλα όμως που τελικά είμαι ακόμα μόνη μου. Μου έλειψε αυτή η ασφάλεια του να είσαι σε μια σχέση. Να έχω κάποιον που νοιάζεται για μένα. Όσα άτομα μου αρέσουν τρελά η θα έχουν κοπέλες όποτε αλλάζω δρόμο η θα θέλουν από μένα κάτι περιστασιακό (πράγμα που δεν βγάζω καθόλου προς τα έξω) η δεν θα μου αρέσουν εμένα ιδιαίτερα ώστε να προχωρήσω... Ποιες είναι οι συμβουλές σας; Τι να κάνω";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Χωρίς διάθεση να σου φτιάξουμε το κέφι ή να σε κάνουμε απλώς να νιώσεις καλύτερα σε ενημερώνουμε πως το σπουδαιότερο πρόβλημα στις σημερινές ερωτικές σχέσεις είναι πως οι περισσότεροι θέλουν να μπουν σε μια σχέση, αλλά στο τέλος τα βράδια κοιμούνται μόνοι τους στο διπλό κρεβάτι.
Παρά το γεγονός λοιπόν πως ο τρόπος να γνωρίσεις συντρόφους είναι πιο εύκολο από κάθε άλλη εποχή η μοναξιά σε επίπεδο μιας αφοσιωμένης σχέσης είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Είσαι πολύ νέα και θα έχεις όλα τα χρόνια μπροστά σου για να κάνεις σχέσεις, να γνωρίσεις ανθρώπους, να μάθεις, να αγαπήσεις και να σε αγαπήσουν...
Όταν μας ρωτάνε για το τι μπορείς να κάνεις για να γνωρίσεις κάποιον είναι να βγαίνεις έξω με τους φίλους σου όσο περισσότερο μπορείς. Να αυξήσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, να γνωρίζεις νέες παρέες, να δραστηριοποιείσαι κοινωνικά. Αυτό σημαίνει να ξεκινήσεις μια αθλητική δραστηριότητα, ένα χόμπι και να μην λες όχι σε προσκλήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να σου εγγυηθεί το πόσο γρήγορα θα έρθει αυτός που θες, αλλά όσο είσαι εκεί έξω αυξάνεις τις πιθανότητες.

Διαβάστε ακόμη:

Μένεις με έναν άντρα που δεν μπορείς να εμπιστευτείς;