Ερωτευμένη με συνάδελφο; Τι μπορείς να του πεις χωρίς να καρφωθείς!

Ερωτευμένη με συνάδελφο; Τι μπορείς να του πεις χωρίς να καρφωθείς!

Μπέρδεψε τους όλους εκτός από το αντικείμενο του πόθου σου στο απέναντι γραφείο!

Το να μπει ξανά ο έρωτας στη ζωή σου είναι μια διαδικασία με συναισθηματικές αναταράξεις πόσο μάλλον όταν ο άντρας που έχεις βάλει στο μάτι κάθεται στο διπλανό γραφείο. Τα καλά περιορίζονται πως τον βλέπεις κάθε μέρα... Τα αρνητικά της υπόθεσης είναι πως μπορεί να καταλάβουν τον έρωτά σου οι συνάδελφοι, οι διευθυντές και η φυσικά η κουτσομπόλα του γραφείου που κάνει συχνά τις βόλτες της στο Τμήμα Προσωπικού!

Αν εσύ έχεις αποφασίσει πως θες τον όμορφο συνάδελφο τότε υπάρχουν 5 ατάκες που θα σας φέρουν πιο κοντά, αλλά δεν θα προδώσουν πως τον θες...

1. "Καλημέρα! Τι κάνεις;"
Αν δουλεύετε στο ίδιο τμήμα τότε ένα απλό γεια είναι το ιδανικό ξεκίνημα για να να ξεκινήσεις μια «τυπική» αρχικά σχέση. Έτσι του δείχνεις πως τον έχεις δει, ξεχωρίσει, αλλά χωρίς να καθιστάς σαφές ότι έχεις ερωτικό ενδιαφέρον. Απλά του δίνεις λίγο πράσινο φως.

2. "Έρχεσαι συχνά εδώ;"
Αν τον συναντάς συχνά πηγαίνοντας προς το μπάνιο, τον ψύκτη, το φωτοτυπικό, τη γραμματεία μια αστεία ατάκα θα σου δώσει έξτρα πόντους. Οι άντρες έλκονται από τις θετικές συμπεριφορές και τι καλύτερο από το να του φέρεις ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη. Θα αφήσεις την καλύτερη εντύπωση.

3. "Πηγαίνω να πάρω καφέ. Θες κάτι απέξω;"
Το να του δείξεις πως νοιάζεσαι δείχνεις ότι είσαι γενναιόδωρη απέναντί του, αλλά και πάλι δεν αποκαλύπτεις τα κίνητρά σου. Επιπλέον του δίνεις την επιλογή να σου πει... «θα έρθω και εγώ μαζί σου για παρέα».

4. "Πολύ καλή δουλειά με..."
Τα κομπλιμέντα είναι πάντα ευπρόσδεκτα ειδικά αν το το αντικείμενο του πόθου σου είναι φιλόδοξος. Επίσης του δείχνεις με αυτόν τον τρόπο πως έχεις παρακολουθήσει τη δουλειά του, έμμεσο σημάδι ότι τον παρακολουθείς γενικά πως κινείται στο γραφείο!

5. "Αν έχεις χρόνο μπορείς να με βοηθήσεις με..."
Το να του ζητήσεις βοήθεια δείχνει πως εμπιστεύεσαι τις γνώσεις και την εμπειρία του, πολύ κολακευτική σκέψη για τον αντρικό εγωισμό! Πες του πως χρειάζεσαι τις γνώσεις του για κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή ή για ένα project του τμήματός σου. Στην περίπτωση που συμφωνήσει θα περάσετε λίγη παραπάνω ώρα μαζί που θα του επιτρέψει να σε γνωρίσει λίγο παραπάνω. Και όλοι ξέρουμε πόσο ακαταμάχητη είσαι!

Διαβάστε ακόμη:

Νέες στάσεις για νέες... εντάσεις! Δοκίμασε τες απόψε κιόλας

DPG Network