Σε θέλει και το ξέρεις... 7 σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Σε θέλει και το ξέρεις... 7 σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Γιατί όταν ο άντρας θέλει... δεν μπορεί να κρυφτεί!

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει; Αν δεν στο λέει το ένστικτό σου στο επιβεβαιώνουμε και εμείς με τα 7 σημάδια που αποκαλύπτουν έναν ερωτοχτυπημένο άντρα...

Οι φίλοι του γνωρίζουν υπερβολικά πολλά για σένα
Αν για πρώτη φορά συναντήθηκες με τους κολλητούς του και όλοι ήξεραν τι δουλειά κάνεις, ποια ταινία είδατε τις προάλλες, τι καφέ πίνεις, ποιες είναι οι κολλητές σου και ποια είναι τα αγαπημένα σου σπορ προφανώς μιλάει υπερβολικά πολύ για σένα όταν δεν είναι μπροστά και αυτό αποκαλύπτει έναν άντρα που περνάει τόσο καλά με τη σχέση του που θέλει να το μοιραστεί με τα φιλαράκια (ακόμα και αν εκείνοι τον κοροϊδεύουν)!

Aπολαμβάνει να κάνετε μαζί τις δραστηριότητες που του αρέσουν
Πηγαίνετε για τρέξιμο, πηγαίνετε για ψώνια, κοιμάστε μαζί τα μεσημέρια, σε θέλει μαζί του όταν πάει να κάνει την αγαπημένη του αθλητική δραστηριότητα... Σε όλα σε θέλει μαζί του. Συγχαρητήρια είστε ένα αχώριστο ζευγάρι! Αν και υπάρχει δυνατότητα να βαρεθείτε ο ένας τον άλλον σχετικά γρήγορα πάρα αυτά εκείνος βλέπει μέλλον μαζί σου.

Δε φοβάται να σου πει "σ' αγαπώ"
Αντιθέτως το λέω μπροστά στους κοινούς σας φίλους ή και στην οικογένειά του. Και φυσικά δεν έχει πρόβλημα να σε φιλάει μπροστά στον κόσμο.

Του λείπεις. Συνέχεια
Σου στέλνει μηνύματα στα οποία σου αναφέρει ότι σε σκέφτεται ή απλά ήθελε να δει τι κάνεις. Ακόμα και να μην αναφέρει τίποτα σημαντικό ο άντρας που επιδιώκει συχνή επικοινωνία είναι ο πιο ξεκάθαρος τρόπος να σου δείξει ότι περνάς από το μυαλό του συνέχεια.

Θεωρεί δεδομένο πως έχετε κοινό μέλλον
Λέει "εμείς" αντί για "εγώ" ενώ όταν προκύπτει το θέμα μιλάει για το κοινό σας μέλλον σαν να είναι δεδομένο. "Όταν γνωρίσεις την αδελφή μου θα καταλάβεις τι εννοώ". Μπορεί να μη γίνεται αναφορά σε γάμο, αλλά σίγουρα σας σκέφτεται μακροπρόθεσμα.

Σου υπενθυμίζει πόσο όμορφη είσαι
Αν τον πιάνεις να σε κοιτά τη στιγμή που εσύ μιλάς στο τηλέφωνο, μαγειρεύεις ή καθαρίζεις το σπίτι τότε ξέρεις ότι σκέφτεται πόσο όμορφη σε βλέπει. Και αυτό δείχνει τον άντρα που την έχει "πατήσει"!

Επιλέγει εσένα από τις δραστηριότητες με τα παιδιά
Οι φίλοι του πήγαν στο γνωστό στέκι για ένα χαλαρό ποτάκι, αλλά εκείνος επέλεξε να κάτσει μαζί σου να δείτε ταινία! Δε συμβαίνει συνέχεια, αλλά πολλές φορές προτιμά να κάνετε κάτι μαζί από το να βγει έξω και να πιει με τα κολλητάρια του. Και το κάνει όχι γιατί θα θυμώσεις, αλλά γιατί θέλει να περνάτε χρόνο μαζί.

Διαβάστε ακόμη:

Ερωτευμένη με συνάδελφο; Τι μπορείς να του πεις χωρίς να καρφωθείς!