Από Friends With Benefits σε σχέση... Γίνεται;

Από Friends With Benefits σε σχέση... Γίνεται;

Μήπως θες κάτι παραπάνω από εκείνον και δεν το ζητάς;

"Γνώρισα πριν πέντε μήνες ένα παιδί. Εκείνος έκανε όλες τις προσπάθειες για συναντήσεις και καθημερινή επικοινωνία. Μετά από μερικά ραντεβού η σχέση μας ολοκληρώθηκε και τότε εκείνος άρχισε να απομακρύνεται. Η επικοινωνία μας συνεχίζεται μέχρι και τώρα με μηνύματα τα οποία, όμως, έχουν καθαρά ερωτικό περιεχόμενο. Οι συναντήσεις μας περιορίζονται μόνο για να συναντηθούμε σπίτι του ή σπίτι μου. Μπορώ να αλλάξω μια σχέση από καθαρά σεξουαλική σε ουσιαστική";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Στις ερωτικές σχέσεις δεν υπάρχουν κανόνες. Όλα τα σενάρια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. One night stands που κατέληξαν σε γάμους, friends with benefits που έγιναν υπέροχες σχέσεις και οι ιστορίες δεν τελειώνουν. Μερικές φορές ένας από τους δύο χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να καταλάβει αν νιώθει περισσότερα πράγματα από μια απλή σεξουαλική έλξη.
Από όσα, όμως, διαβάζουμε μέσα από τα γράμματα που στέλνετε είναι σίγουρο πως δύσκολα μια σχέση που ξεκίνησε ως σεξουαλική κατέληξε σε κάτι άλλο ή τουλάχιστον γρήγορα κατάλαβαν και οι δύο εραστές πως θέλουν να προχωρήσουν σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Ο άντρας του σήμερα που βολεύεται από τις ελεύθερες σχέσεις όταν κάποια στιγμή διαπιστώσει πως μια κοπέλα του κάνει περισσότερο "κλικ" ασχολείται περισσότερο και δεν περιορίζεται σε μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα και σε συναντήσεις για καλό σεξ.
Η λύση πάντως για να καταλάβεις αν πραγματικά σε θέλει είναι να σταματήσεις να του δίνεις αυτό ακριβώς που θέλει. Τη στιγμή που δεν θα έχει αυτό που θέλει τότε μπορεί να μπει σε σκέψεις αν επιθυμεί να δώσει κάτι παραπάνω για να το έχει.
Η άποψη μας γενικά για τους "φίλους με προνομία" είναι πως η καλύτερη στιγμή για να φύγεις είναι όταν συνειδητοποιήσεις πως εσύ δε θες ΜΟΝΟ σεξ.

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Μόνη γιατί επιλέγεις μονίμως ακατάλληλους άντρες; Σταμάτησε ΤΩΡΑ