5 πράγματα που λατρεύει σε σένα και δε στο έχει πει ΠΟΤΕ

5 πράγματα που λατρεύει σε σένα και δε στο έχει πει ΠΟΤΕ

Nαι και τα αγόρια κοιτούν τις λεπτομέρειες!

Μπορεί να μην στο έχει πει ευθέως, αλλά αυτά είναι τα μικρά πράγματα που λατρεύει στη σχέση σας...

Λατρεύει να σε κάνει να γελάς
Ο άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ευτυχισμένη γυναίκα πόσο μάλλον όταν ο λόγος που είναι χαρούμενος είναι εκείνος. Ένα από τα μεγαλύτερα κομπλιμέντα που μπορείς να του κάνεις είναι να του δείξεις πόσο απολαμβάνεις με τα αστεία του και πόση χαρά σου δίνει η παρουσία του.

Λατρεύει τον τρόπο που χαμογελάς αφού σε φιλάει
Την ξέρεις αυτή τη ευφορία που αισθάνεσαι όταν έρχεται ξαφνικά και σου δίνει ένα ζουμερό φιλί στα χείλη και μετά απομακρύνεται για να σε κοιτάξε στα μάτια; Θέλει να δίνει το χαμόγελό που σχηματίζεται στο πρόσωπό σου. Η δική του ικανοποίηση είναι αυτό το χαμόγελό σου μετά το φιλί.

Λατρεύει να σε βλέπει να τον κοιτάς
Οι άντρες -όπως και όλοι μας- επιθυμούν να νιώθουν επιθυμητοί. Τις περισσότερες φορές οι άντρες είναι οι κυνηγοί μέσα στη σχέση και για αυτό όταν συμβαίνει το αντίθετο απολαμβάνουν την αίσθηση. Όταν ο άντρας είναι μαζί με μια γυναίκα που του δείχνει στοργή και τον κοιτά με πάθος ή τον παρακολουθεί όταν εκείνος δεν κοιτάει νιώθει το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο.

Λατρεύει όταν τον πλησιάζεις σωματικά
Και δεν εννοούμε σεξουαλικά. Αναφερόμαστε στα ξαφνικά φιλιά στο μάγουλο, στα τυχαία αγγίγματα στο πόδι και στο μπράτσο ή όταν βάζεις χέρι σου στη μέση του όταν περπατάτε. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλήγουν στο σεξ, αλλά είναι περισσότερο έντονα και οικεία και από το σεξ. Αυτά τα μικρά χάδια δείχνουν πως τον νοιάζεσαι πέρα από τη σεξουαλική σας έλξη.

Λατρεύει να σε κοιτά στα μάτια
Οι έρευνες δείχνουν πως δύο άνθρωποι που νιώθουν ερωτικά ο ένας για τον άλλον κοιτάζονται διαρκώς στα μάτια. Η αίσθηση που του δίνεις όταν τον κοιτάς στα μάτια είναι πιο έντονη από τον καλύτερο οργασμό καθώς εκείνη τη στιγμή είναι σαν του αποκαλύπτεις πόσο τον θες. Είναι σαν να τον αφήνεις να μάθει τα πάντα για σένα και σαν να προσπαθείς να μάθεις εσύ τα πάντα για εκείνον. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή όταν ενώνεται το βλέμμα σας που εκείνος ξεχωρίζει όσο και εσύ.

Διαβάστε ακόμη:

8 πράγματα που χρειάζεται από σένα ένας άντρας για να είναι ευτυχισμένος