Πώς θα καταλάβεις τι θέλει από σένα σε δύο μέρες!

Πώς θα καταλάβεις τι θέλει από σένα σε δύο μέρες!

Τα σημάδια είναι εκεί...

Αν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και δεν παρασύρεσαι από το συναίσθημα θα μπορείς πάντα να ξεχωρίζεις τα κίνητρα ενός άντρα για σένα... Δεν είναι δύσκολο. Τα σημάδια είναι εκεί για να σε προειδοποιήσουν και πρέπει να τα βλέπεις.

Δε βιάζεται να περάσει χρόνο μαζί σου. Ακούγεται αντιφατικό αλλά οι ειδικοί σχέσεων αναφέρουν πως αν κάποιος βιάζεται να περάσει χρόνο μαζί σου έχει στόχο μια σύντομη περιπέτεια και όχι κάτι μόνιμο. Ο άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα θα σεβαστεί τον χρόνο σου και το πότε είσαι διαθέσιμη. Αν θες να βεβαιωθείς για τα κίνητρά του όταν σου ζητήσει ραντεβού πες του να περιμένει λίγο γιατί έχεις δύσκολο πρόγραμμα και αν τον δεις να κάνει υπομονή τότε ξέρεις ότι σε θέλει αρκετά για να περιμένει.

Σου τηλεφωνεί ή σου στέλνει μήνυμα αμέσως μόλις του στείλεις. Ένα αγόρι με "καλές" προθέσεις θα απαντήσει στο μήνυμα σου μέσα στην ίδια μέρα ή θα σε πάρει τηλέφωνο. Αν στα μηνύματά σου απαντά μετά από ώρες ή μέρες τότε ψάχνει για κάτι περιστασιακό και όχι για δέσμευση. Προχώρησε στον επόμενο.

Δύο μέρες μετά την πρώτη σας συνάντηση οι διάλογοί σας έχουν ξεπεράσει τα τελευταία επεισόδια του Game of Thrones και το ποια είναι τα καλύτερα club της πόλης. To να σου μιλήσει για τις οικογένειά του, τους φίλους του, τη δουλειά του είναι μερικά θέματα που αν νιώσει άνετα να μοιραστεί μαζί σου δείχνει πως ψάχνει για κάτι πιο σοβαρό. Η οικειότητα που δημιουργεί η αποκάλυψη προσωπικών θεμάτων φέρνει και συναισθήματα.

Διαβάστε ακόμη:

Έτοιμη: Αυτά είναι τα 3 προκαταρκτικά που θα αλλάξουν την ερωτική σου ζωή