Αντιμετώπισε τον άντρα που δε σου δίνει αυτά που θες τώρα

Αντιμετώπισε τον άντρα που δε σου δίνει αυτά που θες τώρα

Mη βολεύεσαι σε "μισές" καταστάσεις

"Τον τελευταίο ένα χρόνο βγαίνω με ένα παιδί που τη μία δείχνει πως με θέλει και την επόμενη απομακρύνεται χωρίς εξήγηση. Ενώ μπορεί μια εβδομάδα να μιλάμε καθημερινά μετά από λίγο εξαφανίζεται και επιστρέφει όταν εκείνος θέλει. Η σχέση μας είναι ελεύθερη, αλλά εγώ θέλω να είμαι μαζί του. Να του το πω";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Η ειλικρίνεια του ενός φέρνει και την ειλικρίνεια του άλλου για αυτό αποκάλυψε όσα σκέφτεσαι άμεσα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διατηρείς συναισθήματα για κάποιον και να τα κρατάς μόνο για σένα. Η παθητική στάση μέσα σε μια σχέση δεν εξυπηρετεί κανέναν και κυρίως το πρόσωπο που ενδιαφέρεται να περάσει στο επόμενο στάδιο.
Η στάση του αγοριού που σε ενδιαφέρει δε δείχνει πως είναι διαθέσιμος για σχέση καθώς τα μπρος πίσω και ουσιαστικά η σχέση που δεν εξελίσσεται φανερώνει κάποιον που βολεύεται και επιδιώκει μια κατάσταση χωρίς δεσμεύσεις.
Η προτροπή μας είναι να κάνεις γνωστά τα "θέλω" σου και αν εκείνος αδυνατεί να σου δώσει πράγματα με τον τρόπο που θες τότε μπορείς να απομακρυνθείς από μια ασταθή σχέση, που δε σε γεμίζει και δεν μπορεί να σου προσφέρει παρά μόνο πρόσκαιρη διασκέδαση.

Γιατί να μένεις στα μισά όταν μπορείς να τα έχεις όλα;

Διαβάστε ακόμη:

Τι μπορεί να κάνει ένας άντρας που πραγματικά ενδιαφέρεται