Αυτοί είναι οι 4 τύποι αντρών που θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη!

Αυτοί είναι οι 4 τύποι αντρών που θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη!

Μείνε μακριά...

Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό πρέπει να το έχεις πάντα στο μυαλό σου σε κάθε νέα σχέση που κάνεις. Υπάρχουν, όμως, και οι άντρες που τόσο ξεφεύγουν από το τέλειο που γίνονται η χειρότερη επιλογή συντρόφου. Αυτοί είναι οι τέσσερις τύποι αντρών που πρέπει να μείνεις μακριά τους...

Ο κύριος "Έχω τα πάντα υπό έλεγχο"
Την πρώτη φορά που σου είπε πως το μαλλί σου δεν είναι ισιωμένο σωστά πίστεψες πως βρήκες έναν άντρα που επιτέλους παρατηρεί την εμφανισή σου! Όταν όμως σου έκανε συνεχώς παρατήρηση για το πως είσαι κατάλαβες πως βρήκες έναν τύπο που θέλει τα πάντα γύρω του να τα έχει όπως θέλει εκείνος. Δύσκολη κατηγορία άντρα που δεν αλλάζει και το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι καταπίεση σε κάθε μορφή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξεφύγεις από τη μανία του για έλεγχο.

Ο οικονομικά εξαρτημένος από εσένα
Με την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε είναι λογικό κάποια στιγμή ο ένας σύντροφος να στηρίζει οικονομικά τον άλλον. Δε μιλάμε για αυτή την περίπτωση. Αναφερόμαστε στον τύποτου άντρα, που δεν σπανίζει καθόλου, ο οποίος δεν προσπαθεί να πετύχει επαγγελματικά και ζει από το πορτοφόλι της συντρόφου του. Δεν ψάχνει για δουλειά, αλλά προτιμά να βγαίνει με τους φίλους του για καφέ και τα βράδια το μόνο του άγχος είναι να κατεβάσει το αγαπημένο του σίριαλ για ολονύκτιο μαραθώνιο. Αυτός ο τύπος άντρα δεν θα σου προσφέρει ποτέ ασφάλεια και άρα δεν παίξει ποτέ τον ρόλο που κανονικά θα έπρεπε.

Ο σεξουαλικά δυσλειτουργικός άντρας
Συνήθως ένας τέτοιος άντρας έρχεται με ένα πολύ ωραίο πακέτο. Χαμογελάστός, γλυκό, ενδιαφέρον και για αυτό θα συνεχίσεις να προσπαθείς να βελτιώσεις τις συνευρέσεις σας παρόλο που θα παραμένουν απογοητευτικές. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις ή να διορθώσεις τα θέματα που μπορεί να έχει στο σεξ. Καλύτερα να βρεις εκείνον που θέλει να σε ικανοποιήσει στο σεξ και κάνει πράγματα για να το καταφέρει.

Ο μισογύνης
Γιατί είναι τόσο θυμωμένος με τις γυναίκες; Κακή σχέση με τη μαμά του; Ένα διαζύγιο που τον πλήγωσε; Στην αρχή δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τον θυμό του για το γυναικείο φύλο καθώς κρύβεται πίσω από ένα χιούμορ που αρχικά σε κάνει να γελάς δυνατά. Μετά καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μια σαρκαστική διάθεση που εξαπολύει οργή για όλες τις γυναίκες. Δεν τον θες σε καμία περίπτωση γιατί θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη και ταυτόχρονα θα "ρίχνει" την αυτοπεποίθησή σου και την ψυχολογία σου σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε ακόμη:

4 τρόποι να κάνεις τον σύντροφό σου πραγματικά να ακούει όσα του λες!