Ερωτευμένη με παντρεμένο που λέει πως θα χωρίσει;

Ερωτευμένη με παντρεμένο που λέει πως θα χωρίσει;

Να τον πιστέψεις ή όχι;

"Πριν από ένα χρόνο γνώρισα και ερωτεύτηκα έναν παντρεμένο άντρα από τον επαγγελματικό μου χώρο. Όσες αμφιβολίες και αν είχα τελικά ενέδωσα και με πολλά πισωγυρίσματα και τσακωμούς πέρασα μαζί του όλο αυτό το διάστημα. Εκείνος υποστηρίζει πως θέλει να βάλει τέλος στον γάμο του και ότι μένει με τη γυναίκα του για το παιδί του. Μετά από ένα χρόνο που το λέει να πιστέψω ότι θα το κάνει;".

Αγαπητή αναγνώστρια,
Αν υπάρχει ένα πράγμα σε αυτή τη ζωή που δεν έχει εξαίρεση είναι πως από μια παράνομη σχέση δε θα βγει κανένας αλώβητος με όλα τα μέρη (ένα, δύο, τρία) να πληγώνονται ο καθένας από την πλευρά του.
Η σχέση με έναν παντρεμένο με παιδί είναι μια αδιέξοδη κατάσταση και όσο ερωτευμένη και αν νιώθεις τα προβλήματα και η καθημερινότητα γρήγορα σε φέρνουν στην συνειδητοποίηση πως οι κακές στιγμές είναι πιο πολλές από τις καλές.
Θα ξέρεις σίγουρα πως ο οποιοσδήποτε διαπράττει απιστία συχνά κατηγορεί τον γάμο και τη γυναίκα του για αυτό. "Δεν κάνουμε πια σεξ", "δεν τα πάμε καλά", "δεν είμαστε ερωτευμένοι". Ίσως και όλα αυτά να συμβαίνουν, αλλά αν συμβαίνουν και εκείνος προσπαθεί να βρει την ευτυχία αλλού σίγουρα είναι ένας εγωιστής, αναξιόπιστος άντρας, που προσπαθεί να κοροϊδέψει τη γυναίκα, τον εαυτό του και ίσως εσένα.

Το αν θα χωρίσει ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε, ούτε εσύ, αλλά μόνο εκείνος. Για το αν αξίζει να προσπαθήσεις για αυτή τη σχέση θα προτιμήσουμε να σου απαντήσουμε έμμεσα...

Αυτός που είπε ψέματα για σένα... μια μέρα θα πει ψέματα και σε σένα.

Διαβάστε ακόμη:

Αντιμετώπισε τον άντρα που δε σου δίνει αυτά που θες τώρα