Σχέση με πολύ μεγαλύτερο άντρα: Να το τολμήσεις ή όχι;

Σχέση με πολύ μεγαλύτερο άντρα: Να το τολμήσεις ή όχι;

Παίζει ρόλο η ηλικία του συντρόφου για μια επιτυχημένη σχέση;

"Είμαι 36 ετών, προσφάτως χωρισμένη με ένα παιδί και πριν λίγο καιρό γνώρισα έναν άντρα, που με ενδιαφέρει, αλλά είναι αρκετά μεγαλύτερος μου. Είναι 58 ετών με δύο γάμους και δύο παιδιά και από την πρώτη στιγμή με κέντρισε η ωριμότητά του, πράγμα που θα ξέρετε πόσο δύσκολα βρίσκεις στις μέρες μας. Πιστεύετε πως αυτή η σχέση θα έχει προοπτικές";

Αγαπητή αναγνώστρια,
Μάλλον θα πέσουμε σε κοινοτυπίες μιλώντας σου για το ερωτική σου απορία... Ο έρωτας αυτό το υπέροχο και ανεξέλεγκτο συναίσθημα είναι η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων που δε βλέπει ηλικία, θρησκεία, δεν κάνει καμία διάκριση και μπορεί να φέρει κοντά δύο ανθρώπους που σε άλλη περίπτωση να μην είχαν τίποτα κοινό. Η επιλογή συντρόφου έχει να κάνει αποκλειστικά με το πόσο αγαπάει, νοιάζεται και σέβεται ο ένας τον άλλον και όχι με κοινωνικά κριτήρια.

Στη δική σου περίπτωση, έχοντας έναν γάμο στο ενεργητικό σου και ένα παιδί θα σου λέγαμε πως δεν θα ήταν καθόλου κακό να δεις αν πράγματι ταιριάζεις μαζί του. Βγες μερικά ραντεβού και αν διαθέτει τα κριτήρια ενός καλού συντρόφου θα σου λέγαμε να προχωρήσεις. Η ηλικία είναι μερικές φορές απλά ένας αριθμός και μάλιστα η μεγάλη διαφορά ηλικίας μπορεί να λειτουργήσει και πολύ θετικά σε μια σχέση. Ίσως να σου προσφέρει περισσότερη αγάπη από κάποιον άντρα κοντά στην ηλικία σου. Μίλησε του για τα θέλω σου και αν θεωρείς πως συμπίπτουν με τα δικά του δεν έχεις απολύτως τίποτα να χάσεις.

Στείλε τη δική σου απορία στο info@queen.gr

Διαβάστε ακόμη:

Ερωτευμένη με παντρεμένο που λέει πως θα χωρίσει;